» »

Noče v Windowse

Noče v Windowse

waters ::

Kaj je to? Poženem računalnik vse je ok in pride vedno samodo Verifying DMI Pool data. Resetiram bios , dam na optimized defoults a le do Verifying DMI Pool data.

Kaj sem delal prej, malo sem menjaval diske iz drugega računalnika. Mogoče še to. Za diske mi napiše: Pri. Master Disk HDD S.m.a.r.t. capability …. Disabled

Kaj je to kajti nebi rad še enkaratr nalagal Winsow.

LP

waters ::

Nekaj mi je uspelo. Vložil sem cd z win XP in recovery windows. Dal sem fixboot in winsi so se mi zagnali. A ko sem jih ponovno zagnal se dogaja isto.

Gh0st ::

Če si menjaval diske, potem moraš pregledat če so jumper settingsi na njih pravilni glede na to, na kateri IDE kanal so priklučeni ane! To je edini zdrav vzrok za problem.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

OceanMan ::

Men je isto delalo ko sem plato menjaval. Hmm. Pogledam še enkrat. Napajalni kabel od DVD-ja ni bil priključen. Preglej napajalne pa IDE kable in jumperje kukr je Ghost reku.
--Everything is in our hands--

Zzzzzzz ::

Še ena dobra fora je tle:

Izklopi preverjanje virusov v biosu.

Včasih ta stvar dela marsikatere probleme. Glih pred par dnevi sem imel pr sebi en comp, ki so ga že dva al trije pred mano "popravljali", in nikomur ni uspelo. Pogledam, kaj je narobe s tem čudom - se ne zboota. Grem v bios, dam preverjanje virusov na disabled in glej ga zlomka, zboota se b.p.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nova grafična - disk boot failure

Oddelek: Pomoč in nasveti
261966 (1403) pegaso
»

Disk

Oddelek: Strojna oprema
81130 (1005) g. Oden
»

Priklop tetjega dika

Oddelek: Strojna oprema
141435 (1156) Jakka
»

Zelo velika poraba CPE, vendar samo ob prižigu programa!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
51507 (1390) Izi
»

Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!

Oddelek: Programska oprema
311976 (1690) Al-Ni

Več podobnih tem