Forum » Elektrotehnika in elektronika » Oddaljen dostop do upravljanja klime
Oddaljen dostop do upravljanja klime
MoRp ::
LP,
doma imamo dve klimi, ki nimata možnosti upravljanja preko wifi. Ali ima kdo kakšno idejo kako bi se lotil zadeve - potreboval bi samo on/off (za vsako klimo posebej).
doma imamo dve klimi, ki nimata možnosti upravljanja preko wifi. Ali ima kdo kakšno idejo kako bi se lotil zadeve - potreboval bi samo on/off (za vsako klimo posebej).
MadMax ::
Če ni prazgodovinska, ima verjetno autorestart, pa uporabiš recimo http://www.dlink.com/uk/en/home-solutio...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
KraitPay ::
Seveda; Ne bodi starinski kot je moj predhodnik.
Uporabi tole . Stvar deluje preko WIFIja ali 2G,3G, LTE omrežja.
Vkalpjaš, izklapjaš lahko katerokoli napravo, imeti moraš samo daljinec in napravo naučiš kaj dela katera komanda.
Lahko preko 3Gja vkapljaš/izklapljaš klimo, spreminjaš temp. itd.
Uporabi tole . Stvar deluje preko WIFIja ali 2G,3G, LTE omrežja.
Vkalpjaš, izklapjaš lahko katerokoli napravo, imeti moraš samo daljinec in napravo naučiš kaj dela katera komanda.
Lahko preko 3Gja vkapljaš/izklapljaš klimo, spreminjaš temp. itd.
MadMax ::
Zakaj starinski?
Moj predlog omogoča tudi spremljanje porabe, pa glede priklopa je sigurno bolj enostavno kot drugi, "moderen" predlog. Cenovno pa tu nekje, s tem da dlinka kupiš pri nas v leklerku.
Vsakomur svoje...
Moj predlog omogoča tudi spremljanje porabe, pa glede priklopa je sigurno bolj enostavno kot drugi, "moderen" predlog. Cenovno pa tu nekje, s tem da dlinka kupiš pri nas v leklerku.
Vsakomur svoje...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 50 51 52 53 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 483296 (1961) | Lonsarg |
» | pametna hiša, stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18272 (2762) | kriptobog |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28297 (15434) | Reaper |
» | Smart Home WiFi Remote Timing SwitchOddelek: Pomoč in nasveti | 2433 (2141) | twom |
» | Wifi vtičnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4687 (3426) | Miha 333 |