Forum » Pomoč in nasveti » Nakup mobilnika
Nakup mobilnika
DarKel ::
Pozdravljeni,
Kopujem telefon starejši osebi, ki je do sedaj imela v lasti nokio lumio z windows OS, pa me zanima ker telefon v rangu 200€ se najbolj splača kupiti, najraje bi se spet odločil za katerega od micorosoftovih produktov zaradi OS, ampak tudi kakšen dober Android pride vpoštev.
hvala za vaša mnenja
LP
Kopujem telefon starejši osebi, ki je do sedaj imela v lasti nokio lumio z windows OS, pa me zanima ker telefon v rangu 200€ se najbolj splača kupiti, najraje bi se spet odločil za katerega od micorosoftovih produktov zaradi OS, ampak tudi kakšen dober Android pride vpoštev.
hvala za vaša mnenja
LP
harvey ::
Lumia 640, kmalu bo na 200 EUR že Lumia 950
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Noynac ::
Jaz sem svoji mami kupil samsung Xcover 3 kakšn leto nazaj in do danes me sprašuje "sine kako pošljem sms". Kar se mene tiče je telefon čist ok dele bp. je pa odvisno od starejše osebe če ga bo znala uporabljat oziroma če si bo znala zapomnit kater "gumb" je za kaj.
R1710 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 9 PureViewOddelek: Mobilne tehnologije | 1368 (632) | Cantstandya |
» | Microsoft Lumia 950 XLOddelek: Mobilne tehnologije | 2454 (1641) | solatko |
» | Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28380 (18770) | Anney |
» | Microsoft kljub šibki prodaji novih računalnikov sklenil odlično poslovno letoOddelek: Novice / Rezultati | 23814 (21062) | noraguta |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 44114 (35362) | boolsheat |