Forum » Programska oprema » Program za odstranjevanje DRM, ki obdrži podnapise
Program za odstranjevanje DRM, ki obdrži podnapise
maxa2maxa ::
Zanima me, če obstaja kakšen preverjen program, ki bi odstranil DRM z iTunes m4v videa v Windows okolju in obenem obdržal "closed captions"?
Vsi programi do zdaj so uspešno odstranili DRM, nobenemu pa ni uspelo dodati pravih podnapisov. Vsi programi mi v podnapise vržejo naslove poglavij, pravih podnapisov pa očitno niti ne zaznajo. Tudi v srt datoteko se izvozijo samo naslovi poglavij. V iTunes pa CC delajo tako, kot je treba.
Do zdaj preverjeni programi so: Noteburner, M4VGear, Tune4Win, Aimesoft Video Converter Ulitimate, Any Video Converter.
Vsi naredijo enako. V podnapise vržejo samo naslove poglavij.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi se še dalo?
Če rabite kakšne dodatne informacije ali loge, povejte.
Hvala.
Vsi programi do zdaj so uspešno odstranili DRM, nobenemu pa ni uspelo dodati pravih podnapisov. Vsi programi mi v podnapise vržejo naslove poglavij, pravih podnapisov pa očitno niti ne zaznajo. Tudi v srt datoteko se izvozijo samo naslovi poglavij. V iTunes pa CC delajo tako, kot je treba.
Do zdaj preverjeni programi so: Noteburner, M4VGear, Tune4Win, Aimesoft Video Converter Ulitimate, Any Video Converter.
Vsi naredijo enako. V podnapise vržejo samo naslove poglavij.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi se še dalo?
Če rabite kakšne dodatne informacije ali loge, povejte.
Hvala.
- spremenilo: maxa2maxa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word 2010- oblikovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (688) | killa bee |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7289 (6794) | MedusasPath |
» | MP3-MP4 converterOddelek: Zvok in slika | 4087 (2415) | jedateruk |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9216 (7297) | sith |
» | Spletna glasbena prodajalna zabavaj.se je prenehala z delovanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10403 (7051) | jype |