Forum » Loža » Subvencija na Okna?
Subvencija na Okna?
Gama ::
Živjo a mogoče kdo ve če je to še mogoče in kako do tega pridit? Pri nas menjamo okna zdaj pa me zanima informativno.
Pa če imate kje dobre izkušnje z menjavo oken, nagibamo se h lesenim seveda.
koyotee ::
Pri Nagode ti sami izpolnijo obrazec in zrihtajo subvencijo. Ta velja samo v primeru strokovne vgradnje, torej ne v lastni režiji.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
crniangeo ::
Prebral naslov, pomislil, da država tala subvencije za windowse in prebral to temo :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
shadeX ::
Izkušnje ja..
Samo daleč stran od PVC nagode, če želiš mirno spati ponoči, ne da bi rolete v vetru oz. burji proizvajale neznanski hrup.
knesz ::
Izkušnje ja..
Samo daleč stran od PVC nagode, če želiš mirno spati ponoči, ne da bi rolete v vetru oz. burji proizvajale neznanski hrup.
Zanimivo, jaz pa vsem priporočam PVC nagode. Vsi zadovoljni, rolete so tiho, pa občasno imamo tudi nekaj burje.
Verjetno ne živiš v vipavski dolini kjer hitrost burje presega 150kmh. Še danes ne bi spal , verjemi :)
Sreča samo da v moji sobi nisem namontiral teh oken. Drugi pa vstajajo že ob 4h , ce sploh kaj spijo :)
Sreča samo da v moji sobi nisem namontiral teh oken. Drugi pa vstajajo že ob 4h , ce sploh kaj spijo :)
njyngs ::
Vzemi aluminijasta okna, kjer je notranja stran lesena. Ali pa cela aluminijasta. PVC je otroške igrače in folije za pokrivanje gredic, ne pa za okna.
Če boš ciljal na lesena okna, potem računaj, da boš moral vsake toliko okna barvati/zaščititi (na začetku manj, pozneje na vsake 2-3 leta).
Če boš ciljal na lesena okna, potem računaj, da boš moral vsake toliko okna barvati/zaščititi (na začetku manj, pozneje na vsake 2-3 leta).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
Sicer sama okna sicer niso nič kriva. Kvaliteta izdelave je ok. Njihove rolete so pa poden od podna. Kdor živi v vipavski dolini, okna z roletami pa ima namonitirana proti burji se mi izjemno smili :)
Ales ::
No, na začetku si kar vsepovprek usekal čeznje. V čem je sploh bil problem konkretno s tem izvajalcem, ste uveljavljali kako garancijo oz. stvarno napako glede na obljubljene lastnosti?
Kaj predlagaš za druge potencialne stranke iz Vipavske doline? Kako ste rešili zadevo... kaj priporočaš?
Kaj predlagaš za druge potencialne stranke iz Vipavske doline? Kako ste rešili zadevo... kaj priporočaš?
Vzemi aluminijasta okna, kjer je notranja stran lesena. Ali pa cela aluminijasta. PVC je otroške igrače in folije za pokrivanje gredic, ne pa za okna.
Na 2-3 leta hahahahahah
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: s1l3 ()
Gama ::
Hvala za nasvete. To za subvencijo sem slučajno videl po internetu ko sem iskal okna, s prva niti nisem vedel nič o tem pa vseeno če jo že talajo zakaj pa ne.
AnriK ::
PVC je otroške igrače in folije za pokrivanje gredic, ne pa za okna.
Večkrat preberem podobno zadevo, pa me zanima zakaj je veliko ljudi proti nakupu PVC oken. Starši so zamenjali komplet vsa okna za PVC natanko 7 let nazaj... Do danes brez enega problema - niso porumenela, niso se povesla... Mehanizem še vedno deluje kot prvi dan... Ubistvu smo tako zadovoljni, da se je brat pri gradnji nove hiše prav tako odločil za PVC.
Goran's Blog ::
PVC je otroške igrače in folije za pokrivanje gredic, ne pa za okna.
Večkrat preberem podobno zadevo, pa me zanima zakaj je veliko ljudi proti nakupu PVC oken. Starši so zamenjali komplet vsa okna za PVC natanko 7 let nazaj... Do danes brez enega problema - niso porumenela, niso se povesla... Mehanizem še vedno deluje kot prvi dan... Ubistvu smo tako zadovoljni, da se je brat pri gradnji nove hiše prav tako odločil za PVC.
Ker niso nikoli imeli PVC oken zato so proti nakupu...
PVC so top shit!!
No, na začetku si kar vsepovprek usekal čeznje. V čem je sploh bil problem konkretno s tem izvajalcem, ste uveljavljali kako garancijo oz. stvarno napako glede na obljubljene lastnosti?
Klicali smo jih. Prišli pogledat 2x, v tretje baje celo sam šef oz. direktor firme. Takrat so nekaj na hitro poštimali, nimam pojma kaj ( me ni bilo doma). Izboljšalo se je mogoče za 5% (videno šele ob prvi burji).
Kako ste rešili zadevo... kaj priporočaš?
Baje, da so jih še nekaj klicali kak mesec nazaj (okna imamo že 2 leti) da bi se spet poskušali kaj pogoditi oz. da bi zadevo popravili, ampak verjetno sploh ne jebejo več, ko kliče naša številka. Rekli so, da več kot toliko ne morejo popraviti, čeprav so dobili video posnetek kaj burja dela z roletami.
Priporočam, da PVC Nagode oken, ne vgrajujete v smeri burje
Prej smo imeli navadna aluminjasta okna (zunaj) in znotraj lesena. Roleta pa je bila vmes. Best combo ever. Nevem, zakaj je bilo potrebno zamenjati okna in iti na slabše. Zdej so pa same tegobe in problemi :)
Mogoče edini problem je bil da so bila notranja lesena malo bolj dotrajana, aluminjasta pa niso zgledala tako badass kot zgledajo tale PVC.
Zdej pa naj jih imajo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
slodreamer ::
Zagotovo niso vsa pvc okna slaba, če se ne motim imajo (vsaj nekatera) tudi znotraj kovinske(ALU) profile, tako da se tudi kar tako ne zvijajo. Z ogromno proizvodnjo in nižanjem cen pa seveda potem pada tudi kvaliteta. Jaz imam v stanovanju cca 13 let stara plastična okna z okovjem Wink, montiral pa je AJM, pa so še vedno popolnoma delujoča in tudi serviser ni našel kakšnih pomanjkljivosti, samo malo je namazal tečaje.
tlozej ::
ShadeX imate plastične ali alu rolete?
Pri nas imamo PVC Nagode okna, rolete alu in zelo vipavsko burjo. Če so rolete spuščene do konca, potem ni pretiranega ropota. Vsekakor precej manj kot prej pri starih oknih s plastičnimi roletami. Če pa niso spuščene do konca (razmak med lamelami) pa ropotajo, to pa...
LP
Pri nas imamo PVC Nagode okna, rolete alu in zelo vipavsko burjo. Če so rolete spuščene do konca, potem ni pretiranega ropota. Vsekakor precej manj kot prej pri starih oknih s plastičnimi roletami. Če pa niso spuščene do konca (razmak med lamelami) pa ropotajo, to pa...
LP
Neslišne zunanje rolete ne obstajajo.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
ToniT ::
Preveri, če so okna, ki jih kupuješ na seznamu, ki je priložen razpisni dokumentaciji. Drugače boš imel z dokazovanjem ustreznosti samo probleme....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novih oken (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 111551 (14924) | BCSman |
» | Katera pvc okna kupitiOddelek: Loža | 8764 (2042) | Matej74 |
» | Okna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22176 (5116) | Invictus |
» | Katero pvc okno in kateri radiator izbrati?Oddelek: Loža | 4076 (2939) | Matevz96 |
» | Katera balkonska vrataOddelek: Loža | 3121 (2351) | cordoba |