Forum » Strojna oprema » Grafična kartica underclockana?
Grafična kartica underclockana?
IcyFox ::
Pozdrav,
danes sem v Afterburnerju opazil, da bi moja R9 280x lahko bila underclockana (prilagam sliko Afterburnerja). Po podatkih na proizvajalčevi spletni strani bi naj Memory bil clockan na 6200 MHz in core clock na 1080 MHz, v Afterburnerju pa prikazuje da sta clockana na 1000 MHz core clocka in 1500 MHz mem. clocka. Je možno, da je grafična underclockana?
danes sem v Afterburnerju opazil, da bi moja R9 280x lahko bila underclockana (prilagam sliko Afterburnerja). Po podatkih na proizvajalčevi spletni strani bi naj Memory bil clockan na 6200 MHz in core clock na 1080 MHz, v Afterburnerju pa prikazuje da sta clockana na 1000 MHz core clocka in 1500 MHz mem. clocka. Je možno, da je grafična underclockana?
- spremenil: IcyFox ()
hojnikb ::
si sigurn da maš sploh OC verzijo ? Ker tole so sicer čisto ok clocki za stock 280x.
Btw, memory frekvenco morš pomnožit z 4
Btw, memory frekvenco morš pomnožit z 4
#brezpodpisa
Potem mora biti ok, nisem prepričan če je OC verzija ampak mi je bilo čudno ko sem videl da je mem. clock tako nizek... Sicer se pa lahko malo navije v vsakem primeru ne?
hojnikb ::
black edition je navita, navadna je kr lepo stock 850/1Ghz. Navije se seveda lahko BP.
#brezpodpisa
AapocalypseE ::
Spremeni na kartici fizično gumbek iz desne v levo ali obratno. Gumbek je običajno na zgornji strani kartice pri Crossfire pinu.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag...
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
AapocalypseE ::
Dual bios. Na enem je OC verzija in tega si ti želiš.
Prvo pa vgasni računalnik in prestavi gumb.
Prvo pa vgasni računalnik in prestavi gumb.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Riff ::
jaz pa mislm da so frekvence avtomatsko znižane ko si v win in kartica ni obremenjena ko pa si v igri se pa frekvenca divgne na dejansko, saj pri moji GTX 460 je tako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4373 (3988) | smacker |
» | AMD Gaming Evolved ne zazna spremembe nastavitevOddelek: Programska oprema | 4109 (3930) | IcyFox |
» | Kako downgrade Firefox? NUJNOOddelek: Programska oprema | 1580 (1299) | matobeli |
» | blue screen crash - grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 3662 (2865) | tiggx |
» | mkv v mp4Oddelek: Programska oprema | 1942 (1797) | hojnikb |