» »

Kako downgrade Firefox? NUJNO

Kako downgrade Firefox? NUJNO

hmm23 ::

Za plačilo preko linka gorenjske banke, moram vrniti staro verzijo Firefoxa:

Spoštovani! Vse uporabnike, ki do elektronske banke LINK dostopate preko brskalnika Mozilla Firefox prosimo, da do nadaljnjega ne nadgradite brskalnika na novo verzijo (33.0). V nasprotnem primeru ne boste mogli izvajati plačil, za katera je zahtevan digitalni podpis (taka so plačila na račune prejemnikov, na katera doslej iz LINK-a še niste plačevali). Težavo še proučujemo. O rešitvi vas bomo obvestili naknadno. Uporabnikom, ki ste že nadgradili brskalnik Mozilla Firefox predlagamo, da namestite ponovno staro verzijo tega

Kako to naredim, saj mi daje le 33,2, čeprav kliknem install 32 verzijo? Kako lahko preverim katero verzijo sem imel prej in onemogočim da se mi samodejno posodobi na novejšo (sam vem, da nisem naložil verzijo 33)? Hvala

jebach ::

Zdravo.
Tukaj dobiš verzijo 32.0.3---> https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org...

Samodejno posodabljanje Mozille pa izklopiš tako:
Orodja--->Možnosti--->Napredno--->Posodobitve--->nato pa tako obkljukaj

Lp

GTX970 ::

Jaz bi prvo banko zamenjal, ker so dinozavri.

Za ebanko samo si lahko namestiš Firefoxportable http://sourceforge.net/projects/portabl... .

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

hojnikb ::

lahko tudi pofejkaš user agenta samo za to stran....
#brezpodpisa

mm&r ::

Fejkanje verjetno ne pomaga, ker zgleda, da je težava v namestitvi XPI komponente za digitalno podpisovanje ,ki je zgrajena za točno določeno verzijo firefoxa in jo je potrebno potem vedno, ko pride nova verzija Firefox-a zbuildati na novo.
V ta namen bi ti priporočil, da si namestiš Firefox portable, ki ga imaš na mašini za ta namen v njemu pa še nastaviš, da se ne posodablja.

matobeli ::

Nej že google naredi odjemalec za spletno banko:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
25635989 (10456) kow
»

Podaljšanje e-vloge za otroške dodatke

Oddelek: Loža
71706 (1647) M.B.
»