Forum » Pomoč in nasveti » PC zmrzuje win7 ultimate 64bit
PC zmrzuje win7 ultimate 64bit
helo ::
Ima kdo predlog?
leto dni brez tezav.sedaj pa prenosnik mi zmrzuje, skoraj takoj ko ga prižgem in se popolnoma nič ne odziva. miška zmrzne.
nič posebnega se ni na njem počelo.
disk mislim da ni problem, kaj bi še lahko pogledal , kako ... :(
leto dni brez tezav.sedaj pa prenosnik mi zmrzuje, skoraj takoj ko ga prižgem in se popolnoma nič ne odziva. miška zmrzne.
nič posebnega se ni na njem počelo.
disk mislim da ni problem, kaj bi še lahko pogledal , kako ... :(
solatko ::
helo - Preglej temperature. Pri povišanih temperaturah, se ugasnejo najprej jedra, potem pade množilnik, na še delujočem jedru, če je še to premalo, prenosnik resetira.
Verjetno se ti je prah in kakšne kocine na reži ventilatorja pa se ti celotna naprava ne hladi.
Ti skozi reže piha vroč zrak, hladen zrak ali sploh nič?
Verjetno se ti je prah in kakšne kocine na reži ventilatorja pa se ti celotna naprava ne hladi.
Ti skozi reže piha vroč zrak, hladen zrak ali sploh nič?
Delo krepa človeka
helo ::
nisem preverjal diska z prosgrami... sem pogledal loge od windowsow ..nič od diska ni pisalo..
temperature so tudi ok....
v safe modu sem izklopil vse service in restartal....in dal windows update...prve minute ok...bom poročal čez kake pol ure, urco ko vidim kako je...
temperature so tudi ok....
v safe modu sem izklopil vse service in restartal....in dal windows update...prve minute ok...bom poročal čez kake pol ure, urco ko vidim kako je...
popster ::
lahko bi bla tudi matična ali pa ponesrečene kombinacija (outdated OS/hardware). Js bi bootal Debian :) itak win 7 serial propade če zamenjaš matično ne?
Riff ::
specifikaije prenosnika če ni skrivnost, ja v letu dni se lahko tud prah nabere mogoče ga je treba mal spucat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4736 (3505) | solatko |
» | Hp compaq 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2970 (2286) | userf480 |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4891 (4159) | solatko |
» | Prenosnik toshiba ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2588 (2114) | solatko |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5908 (4634) | venetu |