Forum » Pomoč in nasveti » Pošiljane filmov preko bluetootha iz Nokie 7650 na računalnik
Pošiljane filmov preko bluetootha iz Nokie 7650 na računalnik
D4rkDoG ::
Predkratkim sem si kupil bloetooth za računalnik, in si na nokio 7650 namestil program za snemanje filmov. Zdaj pa ko posnamem filme jih ne znam poslati na računalnik preko bluetootha. Pa me zanima če kdo to ve in če bi mi prosim pomagal. Hvala
para! ::
Namestit moraš Nokiin program na priloženem CDju. S tem programom potem prenašaš preko BT ali IR vmesnika.
Mi lahko zaupaš kater program za snemanje filmov si namestil in kje si ga staknil?
Lp
Mi lahko zaupaš kater program za snemanje filmov si namestil in kje si ga staknil?
Lp
Death before dishonor!
yamato ::
Z nastavitvami BT se ne muči. Če gre vse preko IR se ti nastavljanje kod za prenos ne splača.
D4rkDoG ::
Ja meni ga je en frend poslal ime programa je Video Snemalnik 3.4 Hantro Producs 2002 več pa ne vem o njih. Pa z tistim programom od nokie si ne znam pošiljat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DSLR fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9689 (3366) | errhec |
» | Youtube ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3368 (3217) | Tr0n |
» | premalo navideznega pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (949) | anika87 |
» | Zamenjava celeron 700 na P3Oddelek: Kaj kupiti | 1103 (970) | sid911 |
» | Digitalni foto ali digitalna kameraOddelek: Zvok in slika | 1293 (1118) | Vanich |