Forum » Šola » slovenscina: slovenska moderna romantika
slovenscina: slovenska moderna romantika
MrX ::
jutri me bo prof. se enkrat vprasala, ker sem pisal test -2 in mi je povedala katere stvari moram nujno vedet. gre se mi za popravca in bi vam bil zelo hvalezen za vase odgovore. no takole gre:
1) razlozi pojem ekspresionisticno
2) kaj je glavno bistvo povesti Hlapec Jernej in njegova pravica? kaj je zanj sploh pravica?
3) kaj je glavno bistvo romana Na Klancu?
to je le delcek tistega kar moram znat, pa ne vem cisto tocno kwa nej povem. fuckin škola!!!
lp
1) razlozi pojem ekspresionisticno
2) kaj je glavno bistvo povesti Hlapec Jernej in njegova pravica? kaj je zanj sploh pravica?
3) kaj je glavno bistvo romana Na Klancu?
to je le delcek tistega kar moram znat, pa ne vem cisto tocno kwa nej povem. fuckin škola!!!
lp
- premaknilo: OwcA ()
undefined ::
Tipične šolske bedarije. Vsak vidi zadevo po svoje, oni pa želijo slišat le eno splošno razglašeno razlago/mnenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvo polnjenje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 12471 (8106) | --MiRaLdInJo |
» | Ubuntu 11.10 je dobil imeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13309 (10901) | MrStein |
» | Facebook zagotovil alibi za rop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9338 (6666) | BaToCarx |
» | Zanimivost: Glasba s pomočjo teslinih transformatorjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1597 (1597) | Tic |
» | Katere hude slušalke naj kupim?Oddelek: Zvok in slika | 2610 (2207) | glinik |