Forum » Pomoč in nasveti » Tiščanje tipke
Tiščanje tipke
Kokonoš ::
Rabim pomoč:
Če tiščim določeno tipko ta ne začne ponavljati črk, ampak moram za več enakih znakov večkrat pritisniti to tipko.
Sem že iskal po ostalih straneh, ampak skoraj vsi kot rešitev ponujajo naj vključim/izključim Filter keys, jaz pa tega nisem niti imel vključenega, če pa vključim ne deluje nobena tipka več.
Hvaležen bi bil za kakršenkoli nasvet!
Če tiščim določeno tipko ta ne začne ponavljati črk, ampak moram za več enakih znakov večkrat pritisniti to tipko.
Sem že iskal po ostalih straneh, ampak skoraj vsi kot rešitev ponujajo naj vključim/izključim Filter keys, jaz pa tega nisem niti imel vključenega, če pa vključim ne deluje nobena tipka več.
Hvaležen bi bil za kakršenkoli nasvet!
Kokonoš ::
to je bla naslednja stvra ki sem jo naredil ja... Je pa drugače še popoldne čisto lepo delalo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2304) | SLO_Matej |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16712 (10651) | FlamE#7 |
» | Flat tipkovniceOddelek: Strojna oprema | 2683 (2093) | PlayTheGame |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1921 (1540) | igorjan |
» | problemi z LAN + router povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1915 (1784) | majk2000 |