Forum » Loža » večji avto odpadi v slo
večji avto odpadi v slo
kumer ::
Dober dan
Ali morda veste kateri avtoodpadi so večji v slo. Iščem precej specifične zadeve, display za astro gtc (h), desna zračna zavesa, tank, motorčki za ogledala ipd...
V MB sem preveril odpad na pobrežju pa je bolj žalostno vse skupaj.
Ali so morda kateri avtoodpadi povezani z odpadi v tujini, da morda nabavijo dele iz tujine?
Hvala
LP
Ali morda veste kateri avtoodpadi so večji v slo. Iščem precej specifične zadeve, display za astro gtc (h), desna zračna zavesa, tank, motorčki za ogledala ipd...
V MB sem preveril odpad na pobrežju pa je bolj žalostno vse skupaj.
Ali so morda kateri avtoodpadi povezani z odpadi v tujini, da morda nabavijo dele iz tujine?
Hvala
LP
Beki89 ::
Jaz sem pred meseci bil pri Feštajn-u... Ma tok stvari da se vse najde. Poklices in on pogleda ce ma in je. Jaz sem iskal po drugih odpadih en del ampak je sam tukaj imel.. Drgac nahaja bliz Izlake. Mal tezko najdes prvic ko gres tja gor.. Jst sm bil super zadovoljen pa se za ceno se je dal zment..
ToniT ::
Jaz dobim večino stvari za Astro (G in H) v Forminu pri Gorišnici:
FORMIN (Med Ormožem in Ptujem) (041 332 024)
FORMIN (Med Ormožem in Ptujem) (041 332 024)
VelkBla ::
Beki je zgleda eden redkih, ki je imel dobro izkušnjo s Feštajnom (zdaj je Global avto), ker če vpišeš njegovo ime na google, ti najde kar nekaj forumov (tudi avtomobilistične), ki opsiuje izredno slabe izkušnje z njem. Lahko se je popravil(en velk ?), ampak ti priporočam resen premislek, kateri točno določeni del rabiš in seveda časa ter živcev.
http://avtoodpad.info/ ; preveri po pokrajinah, pokliči, še vedno ti ostane tujina.
http://avtoodpad.info/ ; preveri po pokrajinah, pokliči, še vedno ti ostane tujina.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Senzor tlaka pnevmatik - TPMS (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16022 (485) | val46 |
» | Mnenja o opel Astri (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 49898 (21611) | Meizu |
» | opel astra gtc - lcd ekranOddelek: Na cesti | 2593 (1706) | xeroxan44j |
» | nižji srednji razred - 3 vrata - dizel... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 86730 (72494) | GrimReaper |
» | Opel Astra 1.8 16V - zamenjava ali predelava menjalnika v šestbrzinca ?Oddelek: Loža | 2226 (1925) | SkIDiver |