Forum » Na cesti » Logo bencinske
Logo bencinske
Heavy ::
Zasledil sem podjetje Logo, ki ima pri nas nekaj bencinskih servisov. Kar me je presenetilo je cena goriva - dizel je namreč še cenejši kot na Hofer pumpah. Na današnji dan je dizel po 1€ na liter.
Ima kdo izkušnje z njihovimi gorivi? Iz kje dobijo gorivo in kakšna mešanica bi to bila (več bio dizla v dizlu?)?
Ima kdo izkušnje z njihovimi gorivi? Iz kje dobijo gorivo in kakšna mešanica bi to bila (več bio dizla v dizlu?)?
#TeamFelix
OChack ::
Jast občasno tankam na Logo Brezovica, gorivo kot gorivo verjetno, še najbol ugodno porabo sem imel na Molu vendar je predaleč.
če je cen agoriva res 1 € potem smao kapo dol da obstaja nekdo ki daje konkurenčne cene
če je cen agoriva res 1 € potem smao kapo dol da obstaja nekdo ki daje konkurenčne cene
Int€l inside, IDIOT Outside
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je bencin cenejši od dizla? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 36357 (5842) | turan |
» | Cena goriva na AC - izven AC (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13824 (10400) | sbawe64 |
» | Avstrijsko gorivo boljše od našega - samo mit? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 34800 (26551) | zk_eu |
» | Kvaliteta bencina/dizla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29694 (27558) | kixs |
» | Petrol prodaja vodeni bencin? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20995 (18460) | gzibret |