» »

Nezmožnost pobiranja aplikacij preko Trgovine Play na sistemu Android Marshmallow 6.0.1

Nezmožnost pobiranja aplikacij preko Trgovine Play na sistemu Android Marshmallow 6.0.1

sonyfan4ever ::

Pozdravljeni, a kdo od vas ve kako lahko pisno stopim v stik s podporo za Trgovino Google Play za Slovenijo ? Po iskanju več rešitev na internetu sem prišel do spoznanja da z vsako novejšo izdajo ali starejšo Trgovina Play določenih stvari ne more pobrati za telefon, te stvari so sicer na voljo v državi prebivanja a jih Google ne pošlje do naprave uporabnika.

Imam XPERIO Z3 COMPACT a to ni bistvo problema, na začetku so se vse aplikacije in posodobitve pobrale normalno, zataknilo se je pri nadaljnjih posodobitvah za storitve Exchange in vse kar je na spisku Moje aplikacije ter Vse aplikacije v razdelku Google Play.

Inštalirana je najnovejša inačica Trgovine in storitev Play, pa še vedno ne gre naprej, javi samo da prenos poteka in to je to... A je Google kaj pokvaril pri sistemu Marshmallow ? Na njemu je kopica takih in drugačnih dovoljenj za uporabo in prenašanje, a vsa so na priporočeni ravni.

Ni prvič da se je to dogajalo tu, prej je bil sistem Lollipop in ene dvakrat trikrat je Trgovina tudi zatajila na njemu potem pa čudežno prišla k sebi. Poskusil bom še enkrat vse posodobitve storitev Play in Trgovine dat v kanto, na novo pobrat in zagnat napravo še enkrat po končanem postopku, večkrat ni imelo učinka, sedaj pa bom tudi upravitelja prenosov izklopil in ponovno vklopil, lahko da je tudi to krivo. Google se ne bi smel igrati mačke z mišjo tukaj.

Imel sem tudi nekaj naprav ki jih nimam več pod nadzorno ploščo Googlea, te so sedaj zbrisane, ampak še vedno javi sistem da imam tri naprave v lasti namesto samo ene. Kar se tiče posodabljanja podatkov, oni so res smotani.

Lep pozdrav.

sonyfan4ever ::

Pozdravljeni, trajalo je res neki dni, a sm prišel do banalne rešitve za ta specifičen problem, blo je treba ponastavit neki dovoljenj za Marshmallow za Trgovino, storitve Play in pustit vklopljene podatke v ozadju, prav tako pa resetirat podatke Upravitelja prenosov, sedaj vse dela odlično. Lep vikend želim.:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
482167354 (25552) yani2000
»

Huaweijevi prihajajoči telefoni brez Googlovih storitev in aplikacij? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
7215955 (11699) Reycis
»

Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
16243322 (33230) Ales
»

Evropska komisija razširja protimonopolno preiskavo Googla zaradi Androida

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4516936 (15275) čuhalev
»

Microsoft ovadil Google pred Evropsko komisijo zavoljo Androida

Oddelek: Novice / Android
3410555 (8783) Bistri007

Več podobnih tem