Forum » Problemi človeštva » Meanwhile on north korean TV
Meanwhile on north korean TV
Zheegec ::
OK, čakam primere.
Ti pa si res naiven, sorry, če vsega tega ne opaziš :-)
Torej nimaš nič? Škoda.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ohnowhy ::
Smrekar1 ::
Imaš kakšen konkreten časovni okvir v mislih?
Več kot eno leto in manj kot trideset let.
Meni se zdi, da niso janšisti glavni problem, niti levaki, ampak, khm, Združeni Sredinci (pun intended).
Prav. Ustavno zagotovljeno imamo svobodo mišljenja in govora, zato se imaš vso pravico motiti in to javno razglašati.
Spolna usmerjenost nima vpliva na odločitev pri volitvah?
Izključno v smislu katere stranke ne marajo pedrov in katere za njih zagovarjajo pravice, sicer pa ne.
Izobraženi ljudje volijo pametno?
A sem kdaj omenjal izobražene ljudi? Jih je (razen tebe) sploh kdo?
Očitno si gej intelektualec ki je diplomiral iz študij vpliva homoseksualnosti na populacijo zajcev?
Ne ... me pa v bistvu zanima kako si prišel do tega zaključka. Mi lahko prosim obelodaniš svoj miselni proces? Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Več kot eno leto in manj kot trideset let.
Mislim, resnično dobro premišljen časovni okvir. No, kakorkoli, ko boš naredil konkretno razliko v politike in ne boš jamral na forumu, se bomo pogovarjali dalje...
Verjetno ne bomo dočakali, ampak naj ti bo, majhen plusek za forumski pogum.
Glej primerov je toliko, da se mi ne da z njimi ubadati.
Jaz jih opazim in me motijo, če se tebi ne zdi tako imaš to pravico.
Bom pa ti dal dva UBER OČITNA.
Če se ti zdi normalno, da novinarji in urednica DIO stojijo za plakatom smrt janšizmu svoboda narodu ni dovolj da bi opazil potem te noben primer ne bo prepričal.
Tudi Biziljeva je bila v devedesetih, poslanka ZLSDŽ(mogoče si premlad:današnja SD) sedaj pa je šefica informativnega programa, povej mi, kaj bi si ti misli, če bi to funkcijo opravljal Branko Grims?
Je pa v različnih oddajah nebroj subtilnih in včasih tudi predržnih manipulacij, ki jih je včasih teško zaznati včasih pa bodejo v oči.
Tu ima drvo povsem prav, to dejansko je problem.
Problem je tudi kako je JJ to 'reševal' - podjetju v javni lasti, ki je vodilo svoj dnevno-informacijski portal je ukazal voditi propagando za svojo stranko. Ustanovili so tudi svojo televizijo, ki je bila sprva močno usmerjena v poveličevanje njihovega velikega vodje (a je v zadnjem času vseemo omilila retoriko).
Povedano drugače, ja RTVSLO je problematična. Ampak to po JJ ni težava, težava je, da je problematična zanj. Njegova dejanja jasno kažejo, da se povsem strinja z zlorabo javnih inštitucij za potrebe vladajoče politične struje, pod pogojem, da koristijo njemu in ne kom drugemo.
Še drugače, JJ je del problema, ne rešitve.
Mislim, resnično dobro premišljen časovni okvir. No, kakorkoli, ko boš naredil konkretno razliko v politike in ne boš jamral na forumu, se bomo pogovarjali dalje...
Če mi uspe ne bom jamral na forumu, prav gotovo pa tudi o tem ne bom debatiral s tabo. Brez zamere
Verjetno ne bomo dočakali, ampak naj ti bo, majhen plusek za forumski pogum.
Hvala
_dice7 ::
Ne ... me pa v bistvu zanima kako si prišel do tega zaključka. Mi lahko prosim obelodaniš svoj miselni proces? Hvala
Homosexuality and Judaism
Če mi uspe ne bom jamral na forumu, prav gotovo pa tudi o tem ne bom debatiral s tabo. Brez zamere
Eh, škoda, jaz pa sem mislil, da boš vesel novih (niti malo oportunističnih, prisežem) članov. No, pa drugič, enkrat v tridesetih letih pa menda že... ?
Bemti typote, a slo-TECH nima nekega spletnega checking spellerja integriranega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
Torej nimaš nič? Škoda.
Ne bom razpravljal z enimsmotkomtrollom, ki je (zavestno) slep na politične rabote svoje politične struje, ki jih še sama priznava.
Ti kar lajaj svoje, saj te ne bo nihče upošteval.
No, ko boš starejši in bolj izkušen, boš razumel.
A, tvoja starost in izkušnje ti omogočajo, da ne rabiš dati primerov? Argument iz avtoritete se temu reče, eno od mnogih logičnih neskladij. Ali boš morda želel od mene argumente, da naj dokažem, da ni pristranskosti?
Se vsaj strinjaš, da je Overtonovo okno zelo ozko?
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
A, tvoja starost in izkušnje ti omogočajo, da ne rabiš dati primerov? Argument iz avtoritete se temu reče, eno od mnogih logičnih neskladij. Ali boš morda želel od mene argumente, da naj dokažem, da ni pristranskosti?
Zheegec, whatever :-) Ne boš me potegnil v trollanje in izgubljanje časa. Če pri svoji starosti nisi ugotovil ničesar, verjemi, da tudi sedaj ne boš prišel do drugačnih zaključkov, pa da ti sam Miro ali pa kakšen od njegovih ministrov, lahko tudi kakšen novinar iz rtvslo, napiše na forumu in se lastnoročno podpiše.
2x'=2 ::
Ti ljudje s plakatom o janšizmu niso novinarji, uredniki, sploh niso zaposleni na RTVju! Seja je bila javna, očitno dostopna vsem.
Tako da prosim ne pišite bedarij!
Aktiv novinarjev, ki je organiziral spontan protest proti vmešavanju v neodvisnost novinarskega poklica, se ograjuje od politizacije shoda, ki so jo s svojim lastnim razgrnjenim transparentom v ozadju povzročili predstavniki civilne družbe, ki niso bili del njihove skupine.
Aktiv novinarjev, ki je organiziral spontan protest proti vmešavanju v neodvisnost novinarskega poklica, se ograjuje od politizacije shoda, ki so jo s svojim lastnim razgrnjenim transparentom v ozadju povzročili predstavniki civilne družbe, ki niso bili del njihove skupine.
111111111111 ::
111111111111 je izjavil:
Spolna usmerjenost nima vpliva? Mislim da ga ima ravno toliko kot vera. Vera je nekomu narekovala da naj gre na referendum glasovat PROTI, spolna usmerjenost pa drugemu da naj glasuje ZA. Potem smo pa še tisti vmes, ki smo se obrnili na eno ali drugo stran. Spolna usmerjenost ima seveda lahko vpliv, da lobiraš za nadomestne matere ali umetno oploditev, ravno tako kot ti vera narekuje da je to narobe.
V enem samem referendumu, ki je spraševal o nečem, kar posebej zanima tiste, z drugačno spolno usmerjenostjo. Iz tega ne moremo posploševati na celoto. Razen seveda če meniš, da je davčna lestvica nekako odvisna od spolne usmerjenosti ...?
Razgledanost je pomemben faktor, ampak v politiki je ne najdem.
Ja, saj. Zato pa je situacija taka kot je.
Ena stran je proti pedrom druga pa proti regligioznim hribovcem.
Ne. Ena stran je proti pedrom, druga za za cel kup stvari, ki jim zmanipulirani religiozni hribovci nasprotujejo, ker jim je njihov poveljnik tako ukazal. Če se ti zdi to dvoje podobno (kaj šele isto) nimaš kompetenc, da bi o tem razglabljal.
Heh, zgleda nisi dobil mem-a od radikalnih levičarjev. Po novem je t.i. "extremna sredina" dobesedno hitler in hujša od najhujših nacijev.
No, nevarnejša jim je definitivno
Mater si se razpisal. Torej je davčna lestvica odvisna od vere? Tudi istospolno usmerjeni se borijo, se združujejo in sestankujejo in vplivajo na zakone. Niso še tako močni in organizirani kot RKC, ampak glede na to da se zaradi njih spreminja družinski zakonik mislim, da imajo kar nekaj vpliva na političnem prizorišču.
Posplošujem na celoto? Kaj pa ti delaš z zmanipuliranimi religioznimi hribovci?
In da to dvoje se mi zdi podobno. Zakaj? Moje mnenje (da ne boš zahteval linka) je sledeče tako v enem kot v drugem taboru je nekaj fanatikov, ki pere možgane ostalim.
Kompetence? Poznam fanatike na obeh straneh in zmerneže in opažam precej podobnosti. Očitno pripadaš eni ali drugi radikalni strani, kdor ni z nami je proti nam. Kaj so pa tvoje kompetence? Kdo si ti?
111111111111 ::
Ti ljudje s plakatom o janšizmu niso novinarji, uredniki, sploh niso zaposleni na RTVju! Seja je bila javna, očitno dostopna vsem.
Zakaj pa so v prvi vrsti sploh dovolili da se razobesijo plakati s politično vsebino?
EDIT: Če pa so nepristranski.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
ZaphodBB ::
Niso še tako močni in organizirani kot RKC
Mislim, da so precej močnejši. Sploh glede na zastopanost in številčnost.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
111111111111 je izjavil:
Zakaj pa so v prvi vrsti sploh dovolili da se razobesijo plakati s politično vsebino?
EDIT: Če pa so nepristranski.
Torej novinarji bi morali preprečit nekim udeležencem razobešanje plakatov?
drvo ::
Torej nimaš nič? Škoda.
Ne bom razpravljal z enimsmotkomtrollom, ki je (zavestno) slep na politične rabote svoje politične struje, ki jih še sama priznava.
Glej, sem ti dal dva primera, ki jih prepoznaš če nisi slep.
Primerov je še nebroj vsi pa te ne brcnejo v rit kot ta dva.
...
In ti to veš, ker... ?
Novinarji, ki so priravili protest so se distancirali od teh (civilna družba kot ji pravijo) s to rjuho. Kaj ti ni jasno?
Glej, ko urednica informativnih oddaj stoji za takšnim plakatom me boli k., če se, ko opazi da mogoče to ni bilo ravno pametno potegne nazaj. Enostavno ni primerno!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()
Kje si dal 2 primera?
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Torej nimaš nič? Škoda.
...
In ti to veš, ker... ?
Novinarji, ki so priravili protest so se distancirali od teh (civilna družba kot ji pravijo) s to rjuho. Kaj ti ni jasno?
Glej, ko urednica informativnih oddaj stoji za takšnim plakatom me boli k., če se, ko opazi da mogoče to ni bilo ravno pametno potegne nazaj. Enostavno ni primerno!
Kaj?
Če se ti zdi normalno, da novinarji in urednica DIO stojijo za plakatom smrt janšizmu svoboda narodu ni dovolj da bi opazil potem te noben primer ne bo prepričal.
Tudi Biziljeva je bila v devedesetih, poslanka ZLSDŽ(mogoče si premlad:današnja SD) sedaj pa je šefica informativnega programa, povej mi, kaj bi si ti misli, če bi to funkcijo opravljal Branko Grims?
Je pa v različnih oddajah nebroj subtilnih in včasih tudi predržnih manipulacij, ki jih je včasih teško zaznati včasih pa bodejo v oči.
To sta bolj primera, ki kaže kakšne barve so ljudje ki vodijo nacionalni medij.
Je pa mali miljon manipulacij, ki se mi jih ne da razlagati in so konkretni eni manj, drugi bolj očitni.
Torej nimaš nič? Škoda.
...
In ti to veš, ker... ?
Kaj?
Kaj misliš, da bi se zgodilo z urednikom na bbc-ju, če bi se na protestu na programskem svetu pojavil ob transparentu, (recimo, da parafraziram: smrt kraljici, svoboda narodu), pa četudi bi se "distanciral". Na tej sliki se sicer ne vidi, na eni drugi pa se vidi, da stoji ob tem plakatu urednica dnevno informativnih oddaj RTV(mojca pašek šetinc)
Zgodovina sprememb…
Da se Mojca Pašek Šetinc od česarkoli distancira je tudi krepka...
To sta bolj primera, ki kaže kakšne barve so ljudje ki vodijo nacionalni medij.
Je pa mali miljon manipulacij, ki se mi jih ne da razlagati in so konkretni eni manj, drugi bolj očitni.
Torej nimaš nič? Škoda.
...
In ti to veš, ker... ?
Kaj?
Kaj misliš, da bi se zgodilo z urednikom na bbc-ju, če bi se na protestu na programskem svetu pojavil ob transparentu, (recimo, da parafraziram: smrt kraljici, svoboda narodu), pa četudi bi se "distanciral". Na tej sliki se sicer ne vidi, na eni drugi pa se vidi, da stoji ob tem plakatu urednica dnevno informativnih oddaj RTV(mojca pašek šetinc)
Torej ti stojiš na ulici in pride k tebi en z naci zastavo. Si pol avtomatsko naci al kaj?
To ni bilo na ulici. In jaz nisem urednik nacionalne televizije.
Zgodovina sprememb…
Ne samo naci. Si kar direkt sam Adolf.
Če se pa zgodi na javnem WCju si pa še gej.
Če se pa zgodi na javnem WCju si pa še gej.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Torej ti stojiš na ulici in pride k tebi en z naci zastavo. Si pol avtomatsko naci al kaj?
Ne dokler se ti to ne dogja prevečkrat...
Ne dokler se ti to ne dogja prevečkrat...
+1
Če nisi bil zadnjih 10 let v komi potem ti je jasno kaj o takšni vsebini plakata misli ga. Šetinc.
Pa prosim ne tako poceni relativizirat problematičnih zadev.
Zgodovina sprememb…
Javni prostor.
Ti tudi nisi marksist ampak samo pogosto okrog tebe stojijo ljudje z rdečimi zvezdami, kaj ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
111111111111 je izjavil:
Torej je davčna lestvica odvisna od vere?
Odvisno od posameznika in odvisno od vere. Vsekakor obstajajo vere, ki vplivajo na mnenje posameznika med drugim tudi na to kakšno davčno lestvico naj podpre.
In da to dvoje se mi zdi podobno. Zakaj? Moje mnenje (da ne boš zahteval linka) je sledeče tako v enem kot v drugem taboru je nekaj fanatikov, ki pere možgane ostalim.
Morda. Ampak glede na to, da je pri nas razširjena organizirana religija, ki ima močno ekonomsko noto, ima to zanesljivo neprimerno večji vpliv na vernika kako se odločati na volitvah in koga podpreti. Spolna usmerjenost ima vpliv samo v nekaterih primerih neobičajne (nenormalne?) spolne usmerjenosti (že tu ti odpade ~97% volilnega telesa), ki v nekaterih preostalih primerih vodi v aktivizem, omejen na točno določene točke, ki se zadevajo predvsem specifičnih zakonov, ki zadevajo drugačno usmerjene.
Povedano drugače, če bo npr. društvo Legbitra oznanilo peticijo, da se Elan nacionalizira ali RTVSLO privatizira, bo zadeva podobna, do takrat je med tema dvema faktorjema tako ogromna razlika, da ju je nesmiselno primerjati.
Očitno pripadaš eni ali drugi radikalni strani, kdor ni z nami je proti nam.
Nak. Pripadam zgolj strani, ki pravi: "kdor je proti nam ni z nami" oziroma drugače "nesposobneži raus", ki je kajpada precej osovražena pri manipulatorjih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Glugy ::
Kdor misli da so novinarji to pripravili podcenjuje inteligenco novinarjev. Vsak slovenski novinar ve da se največ podpore dobi z igranjem žrtve ne pa z agresivnim pristopom. Neki je ideološka naklonjenost nekaj povsem drugega pa šah. Tole je šahovska poteza. Vprašajte se komu koristi? Levičarjem? Dej da ne crknem od smeha. Desničarjem? možno, lahko pa da je v ozadju še kdo drug.
Aha, se pravi je SKOJ nindža v resnici Janšev plačanec?
Cervantes ::
Politika je umetnost možnega. Ja, je možno.
A pol Janša ni tako nesposoben kot si mislimo?
Izbrisan_Acc ::
Patetika in retardizem. Novinar bi že po defoultu moral biti politično neopredeljen. Tole je lih tko smešno kot črnci v KKK.
Malajlo ::
Izbrisan_Acc je izjavil:
Patetika in retardizem. Novinar bi že po defoultu moral biti politično neopredeljen. Tole je lih tko smešno kot črnci v KKK.
Zakaj?
torentino ::
Prosim za definicijo janšizma. Toliko, da bom vedel, kaj ti pri nas lahko pridela smrtno kazen.
dice7 ::
Janšizem se je razvil koncem 20. stoletja iz že prej nastalih političnih gibanj, kot so fašizem, komunizem, nacionalizem in idiotizem. Iz starih -izmov je janšizem prevzel predvsem diktatorski in avtokratski način vladanja, čaščenje kulta osebnosti, množična, dobro načrtovana in organizirana zborovanja s strankarsko ikonografijo ter zavračanje vseh ostalih političnih opcij - s tem pa tudi same demokracije.
Ustanovitelj gibanja je Ivan Janez Janša, sin domobranskega očeta (domobranci so med vojno sodelovali s fašističnim in nacističnim okupatorjem). Tako se je Ivan že v mladih letih imel priliko seznaniti z različnimi vrstami totalitarizma. Ivan se je po zmagi komunizma nad fašizmom v 2. svetovni vojni, priključil komunistični stranki Jugoslavije, iz katere pa je bil pozneje izključen zaradi svojega ekstremizma. Ivan je namreč diplomiral iz vojaške doktrine komunizma, kar da slutiti, da mu je militarizem (še en -izem) že od nekdaj bil pri srcu.
Ko so se konec prejšnjega tisočletja začeli demokratični procesi v deželah vzhodne Evrope (tudi v njegovi rodni Jugoslaviji) in ko je razpadla komunistična stranka ter njen podmladek ZSMS (kateremu je nekaj časa sam predsedoval), se je Ivan odločil, da bo ustanovil (pravzaprav prevzel Jožetu Pučniku) stranko, v kateri bi lahko združil vse elemente zgoraj naštetih ideologij, ki so mu bile vedno blizu. Sprva je stranko hotel poimenovati levo-fašistična stranka Slovenije, ker pa mu je naziv deloval preveč obrabljeno, se je odločil za kratico SDS - Slovenska domobranska stranka, čeprav je kasneje še večkrat uporabljal izraz "levi-fašisti". Pozdrav starorimskih imperatorjev (AVE) so janšisti vzeli za svojega, ustanovitelja Ivana pa povzdignili v carja (kar je prav tako izpeljanka iz rimskega cesar).
Čas nastajanja nove države ter stranke je Janša podrobno opisal v svojem knjižnem prvencu Premiki. Knjiga je bila prevedena v več tujih jezikov (na nemško govorečem področju jo najdemo pod naslovom Mein Kampf), izšla pa je tudi v Argentini, kjer ima janšizem dosti privržencev še iz časov 2. svetovne vojne.
Po koncu svoje politične kariere (ko so ga stranke tako njegove pozicije, kakor tudi opozicije odstranile z oblasti), se je Janša posvetil širjenju janšizma po svetu, kjer je na mnogih univerzah predaval teorijo janšizma , vse do leta 2013, ko so ga, zaradi prejemanja podkupnin v orožarski aferi Patria, zaprli. Vodja stranke pa je ostal vse do svoje smrti leta 2014.
Cez 3 tedne je ostal od mrtvih (bil oproscen obtozb) in ucenci mu se do danes sledijo v stopinjah
Ps; ne prevzemam avtorstva
Ustanovitelj gibanja je Ivan Janez Janša, sin domobranskega očeta (domobranci so med vojno sodelovali s fašističnim in nacističnim okupatorjem). Tako se je Ivan že v mladih letih imel priliko seznaniti z različnimi vrstami totalitarizma. Ivan se je po zmagi komunizma nad fašizmom v 2. svetovni vojni, priključil komunistični stranki Jugoslavije, iz katere pa je bil pozneje izključen zaradi svojega ekstremizma. Ivan je namreč diplomiral iz vojaške doktrine komunizma, kar da slutiti, da mu je militarizem (še en -izem) že od nekdaj bil pri srcu.
Ko so se konec prejšnjega tisočletja začeli demokratični procesi v deželah vzhodne Evrope (tudi v njegovi rodni Jugoslaviji) in ko je razpadla komunistična stranka ter njen podmladek ZSMS (kateremu je nekaj časa sam predsedoval), se je Ivan odločil, da bo ustanovil (pravzaprav prevzel Jožetu Pučniku) stranko, v kateri bi lahko združil vse elemente zgoraj naštetih ideologij, ki so mu bile vedno blizu. Sprva je stranko hotel poimenovati levo-fašistična stranka Slovenije, ker pa mu je naziv deloval preveč obrabljeno, se je odločil za kratico SDS - Slovenska domobranska stranka, čeprav je kasneje še večkrat uporabljal izraz "levi-fašisti". Pozdrav starorimskih imperatorjev (AVE) so janšisti vzeli za svojega, ustanovitelja Ivana pa povzdignili v carja (kar je prav tako izpeljanka iz rimskega cesar).
Čas nastajanja nove države ter stranke je Janša podrobno opisal v svojem knjižnem prvencu Premiki. Knjiga je bila prevedena v več tujih jezikov (na nemško govorečem področju jo najdemo pod naslovom Mein Kampf), izšla pa je tudi v Argentini, kjer ima janšizem dosti privržencev še iz časov 2. svetovne vojne.
Po koncu svoje politične kariere (ko so ga stranke tako njegove pozicije, kakor tudi opozicije odstranile z oblasti), se je Janša posvetil širjenju janšizma po svetu, kjer je na mnogih univerzah predaval teorijo janšizma , vse do leta 2013, ko so ga, zaradi prejemanja podkupnin v orožarski aferi Patria, zaprli. Vodja stranke pa je ostal vse do svoje smrti leta 2014.
Cez 3 tedne je ostal od mrtvih (bil oproscen obtozb) in ucenci mu se do danes sledijo v stopinjah
Ps; ne prevzemam avtorstva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
torentino ::
Izgleda, da imam sarkazem detektor čisto razštelan. Ali pa je ta definicija komplet zblojena, ker sem zadosti star, da se spomnim, kako so se stvari dogajale..
Pithlit ::
Izbrisan_Acc je izjavil:
Glih tolk smešno ravno ne. Se pa približa Nova24TV. Približa pa zato ker se tam take stvari vrtijo praktično non stop (pogosto sicer zavito v nek celofan skozi katerega je mal težje videt)... tukaj pa so jih ujeli enkrat.
Life is as complicated as we make it...
Izbrisan_Acc ::
Izbrisan_Acc je izjavil:
Zakaj?
Zato, ker je namen njegovga poklica objektivno poročanje, ne pa propagandno politično delovanje, pisanje po nareku in izkrivljanje resnice. V resnic se mi smiliš, če ti to ni jasno.
Martin Krpan ::
Saj so vendar novinarji (še vedno) družbeno-politični delavci al kak se je že reklo.
Malajlo ::
Izbrisan_Acc je izjavil:
Izbrisan_Acc je izjavil:
Zakaj?
Zato, ker je namen njegovga poklica objektivno poročanje, ne pa propagandno politično delovanje, pisanje po nareku in izkrivljanje resnice. V resnic se mi smiliš, če ti to ni jasno.
A, zato. To lahko počne samo v primeru, če je politično neopredeljen. Petra pa Simona s Financ mi padeta na pamet.
Imam raje politično profilirine novinarje kot pa kvazi čistune. Vsaj veš, pri čem si.
Machete ::
Radmilović je spet dokaj dobro 'ovrednostil' situacijo nasplošno: http://4d.rtvslo.si/arhiv/zapisi-iz-moc...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Matako ::
Ja ampak še vedno ostaja neprijeten trend upada gledalcev in poslušalcev, ki vztrajno stoji in opozarja na svojo prisotnost. Še sam opažam, da TV skoraj ne gledam več (saj imam slo-tech.com!). Dokler je bilo takih le peščica in smo veljali z nekakšne marginalce je prispevek izgledal nekako moralno upravičen, sedaj pa postaja vedno očitnejši anahronizem.
Hej, včasih so vsi gledali Dnevnik, ki nam je na koncu dneva sporočil kaj se dogaja po svetu - nekateri so prav tekli, da ga niso zamudili! Zakaj za vraga bi danes za to nekdo čakal do večera? Danes pač ne.
Pojav je tudi generacijski, kar pomeni da ne bo šel stran, niti se ga ne da enostavno obrniti s kako drago preureditvijo studia ali kaj takega. Vse je zaman.
Jasno RTV-jevcev to ne gane ama nič in se delajo, kot da je vse po starem. Že prav.
EDIT: aja pa še nekaj, zadnjič pa _sem_ pogledal info program RTVSLO in kaj vidim? Da so se nekatere voditeljice prav grdo ogojile!! Gledam tebe, Manca. In una una, tačrna. Mislim dafuq, 12 evrov potem pa se ti še TV bejbe razlezejo? Punce, saj ni treba izkoristiti prostora pridobljenega s prehodom na _široke_ zaslone!
Hej, včasih so vsi gledali Dnevnik, ki nam je na koncu dneva sporočil kaj se dogaja po svetu - nekateri so prav tekli, da ga niso zamudili! Zakaj za vraga bi danes za to nekdo čakal do večera? Danes pač ne.
Pojav je tudi generacijski, kar pomeni da ne bo šel stran, niti se ga ne da enostavno obrniti s kako drago preureditvijo studia ali kaj takega. Vse je zaman.
Jasno RTV-jevcev to ne gane ama nič in se delajo, kot da je vse po starem. Že prav.
EDIT: aja pa še nekaj, zadnjič pa _sem_ pogledal info program RTVSLO in kaj vidim? Da so se nekatere voditeljice prav grdo ogojile!! Gledam tebe, Manca. In una una, tačrna. Mislim dafuq, 12 evrov potem pa se ti še TV bejbe razlezejo? Punce, saj ni treba izkoristiti prostora pridobljenega s prehodom na _široke_ zaslone!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajci napravili miši s starši istega spolaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9043 (7094) | jype |
» | Olimpijske igre (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 12439 (8995) | Okapi |
⊘ | Antifa uradno razglašena za teroristično organizacijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 29353 (28409) | RedDrake |