» »

odstranitev nalepke

odstranitev nalepke

koto ::

kako se garancijsko nalepko (powerplus) ne da bi opazili oziroma da nebi izgubil garancije.

lp

koto ::

nalepko bi rad odstranil

Nikita H ::

poskusi s fenom

OZZY ::

vodna para......
Go with the flow.

Nikita H ::

Se pravi malo jo zmoči in s fenom posuši!

žvau ::

Ne bo šlo ker majo ene posebne nalepke (barva od nalepke ostane na ohišju).
Bolš je da greš direktno k njim drugač ti bo še garancija propadla.

||_^_|| ::

mal poglej po forumu. Nobena firma nima pravice garancije na računalniku pogojevat z eno smešno nalepko če se prov spomnem.

OZZY ::

garancije ne boš ozgubil. Vse kar je boš imel garancije samo po komponentah in ne 2 ali 3 leta. Se pravi, da boš recimo mel garancijona disk potem 3, na plato 1 leto in tako naprej. pač koker dajajo garancije za določene komponente pri firmi, kjer si kupil comp. Tako je s tem. izgubiš bonu garancijo (če je drugače garancija samo eno leto in si kupil komplet comp ti dajo nanjo dve leti).
Go with the flow.

OldSkul ::

Pri megahitu izgubiš vso garancijo če nalepko strgaš tudi na komponente.Sem jim moril toda gonili so svojo tako da ne grem več tja.

asPeteR ::

sadarj79: V megahitu ti nimajo kej takih traparij govort!;(( Garancija je po ZAKONU eno leto pa ce se naglavo postavijo. (ista fora je v Mlacomu glede procesorjev, ker KAO nimajo garancije) V glavnem garancijo imas, toda ne vec na racunalnik(ki je brezveze) in jo imas lepo na komponenete.

Tko, da pejt se enkrat tja pa jih zagrozi z inspekcijo!;((

Aja, pa meni se je Megahit zadnjic spet neki zameru, itak se ga pa izogibam ze dolgo casa. Ampak samo oni so mel tist kar sem iskal in nujno sem rabil ...

OldSkul ::

To je blo pred 2,5 letoma.Garancijo imam še zmeraj, celo na cel rač. čeprav sem nalepko strgal.V glavnem Megahita se ne pritaknem več, so firme ki so boljše recimo AGT.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

mrTwelveTrees ::

fen... pa segrej pa POČASI odlimej...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancijska nalepka (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
829285 (6511) Invictus

Comtron in garancija (strani: 1 2 )