» »

Problem z "novo" kartušo

Problem z "novo" kartušo

Staycool ::

OK...en butast problem s butastim printerjem.[;(] .. namreč ne rabim ga kej preveč dosti, ma ko ga rabim ga rabim res nujno.. torej: nova HP karuša je šla prot koncu, začela printat sam vsako drugo linijo... ma to nima veze... sem jo poskusu napolnit in stvar je delala... potem se vseeno odloču za nakup nove (11 tisoč!!!!) ---> montiram, stvar ne dela... enostavno printa sam barve pa nikjer... vse se obnaša normalno, printa, se premika, ropota, napiše pa ne ničesar.[:'(] .. sem poskusu očistit šobe, čistilec za glave, vse mogoče. Gre za HP 695C printer, isti problem pa ma FOAF z Epson stylus color-jem ...se da kaj nrdit al naj razkopljem celo stvar in upam na najboljše?[;((]

Brane2 ::

Vrni kartu?o nazaj v ?tacuno. Ne dela- tud to se dogaja...

goku :) ::

Jst sem enkrat imel tak problem. Enostavno je bila katuša prazna. Jst ves razpizden pridem tja in kaj mi rečejo: Gospodič to je potrošni material in tega ne reklamiramo. Jst seveda še bolj razpizden hotu novo, a kljub vsej moji jezi sem moral odšteti še nadaljnih 11k.

V kratkem bomo imeli obnovljene kartuše za HP, če koga zanima...

Katere bodo veliko cenejše? Zakaj gre malce razloži!

krucymucy ::

goku16: če boš še kdaj mel tak problem mene pokliči ... sej pa bi dal ja še 11 tisoč! potegnu bi ga izza unga pulta pa gor vrgu ... :D

Cokolesnik ::

Ko kupujete tiskalnik, proučite stroške vzdrževanja (kakšne so cene črnila, koliko z eno kartušo lahko natisnete), ne le ceno tiskalnika, ki je lahko več kot zavajujoča.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Je že dobro, ne skrbi ti za to. Kupil sem si že 3 HP tiskalnik in s tiskalnikom je čisto vredu in vsake pol leta tudi ni tak problem odšteti tistih 11k, samo če te pa folk tko jebe v glavo se mi pa ne zdi prav.

Dal sem 11k v tri p... Povej mi kaj sem dobil zanje????

Hočem povedati , da ni problem odšteti teh 11k, če kej zanje dobiš. exodus če bojo kdaj problemi se slišva:D

Dr_M ::

Dj69x so mel ocitno neko serijsko napako pri barvnem tiskanju. jest sm meu 690 in mi je pri 3. novi kartusi nehal barvno tiskat.probu sm use zivo nardit, pa nc ni pomagal. kej vec kot stran vrzt ne mores.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Lahko bi bili toliko, da bi serijo umaknili iz porodaje, ker verjetno ni naklučje, da prideta 2 človeka naenkrat reklamirati isti proizvod.

a kljub vsemu oni še vedno ne reklamirajo potrošnega materiala.

To o potrošnem materialu je nakladanje. Poklical bi tržno inšpekcijo pa bi ti zamenjali kartušo medtem ko ti ga lastnik štacune vleče...

Ne glede na to, potrošna roba ali ne, defekten izdelek je pač treba zamenjati. Saj mleko je tud potrošna roba, pa trgovci prekleto cvikajo pred inšpektorji in se ne hecajo da ti ne bi zamenjali skisanega...

Kar reklamirat take stvari. Ta folk na kartušah pobira zelo solidno provizijo in naj vsaj poskrbi za kakovost blaga...

Brane2: se mi zdi da ni problem v kartusah, ampak v tiskalniku. razn ce ze 5 let delajo defektne kartuse. na svojmu tiskalniku sm probu 4 razlicne nove kartuse, 2 navadne in 2 foto pa nobena ni delala.

To je pa že druga pesmica, moja zgodba je bila pač takšna.

Brane vidim da se ukvarjaš s tem. če ni skrivnost in ker me zelo zelo zanima, poveš koliko ima nekdo od prodane kartuše v %? In koliko od prodane kište vredne 300 000.

MadMax ::

Nobena skrivnost.

Recimo, da je nabavna cena kartuše 5.000 SIT brez DDV. 50% marže znese 2.500 SIT, nakar prištej še 1.500 SIT DDVja (20%). Kartušo na koncu plačaš 9.000 SIT.

Računalnik: 217.000 SIT + 15% marže + DDV = 300.000 SIT.

Višja ko je cena, nižja je marža. Če je zato na podloge za miško (navadne tekstilne) marža 100%, a boš to komu zameril? V končni fazi je papirologije (knjigovodstva) enako za izdelek, ki stane milijon, ali pa samo 50SIT...

Sicer pa: če se da komu delat za 1% marže, bo imel kupcev kot solate. Če bo seveda imel tudi dobro tehnično podporo.

Če se upošteva tudi dejstvo, da je treba (vsaj na začetku) robo plačat vnaprej, pa da je treba plačevat tudi elektriko, telefon, najemnino itd., vsak normalen človek kmalu pride do sklepa, zakaj so cene take kot so....
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Ja seveda se strinjam, da je potrebno poravnati vse te stroške. kje prodajajo kartuše za 9k?

kje prodajajo kartuše za 9k?

v mesnicah in pri frizerju.:\ :\ :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385448 (4348) KoKi
»

Epsonov uspeh v boju proti kompatibilnim kartušam (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
638914 (7480) Dead_Eye
»

Kartuše...količina črnila...kje kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
394642 (4000) Brane2
»

Tiskalniki le še kot dodatek h kartušam?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
706542 (4795) Alexius Heristalski
»

Cheap-Ass tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
434001 (3425) TheJack

Več podobnih tem