Forum » Izdelava spletišč » Gostovanje - vprašanje
Gostovanje - vprašanje
AmaranthK ::
Pozdravljeni,
zanima me, kakšno gostovanje (podjetje in paket) bi bilo primerno za spletno stran v nastajanju. Stran bo namenjena predstavitvi in oglaševanju prenočišč (gre se za prenočišča v enem objektu in ne nasploh), verjetno bo poleg standardnih stvari vsebovala še rezervacijo prenočišča. Stran bo imela glavno + približno 3 podstrani. Kakšno gostovanje in pri katerem podjetju predlagate? Sama sem sicer poslala povpraševanje na tri - Neoserv, Domenca in Gigaspark, najbolj ugodni do sedaj so na Neoservu - govorim za Zeleni paket, ki vsebuje naslednje:
10 GB prostora
neomejeno prometa
4 gostujoče domene
neomejeno parkiranih domen
neomejeno E-mail računov
neomejeno FTP računov
neomejeno MySQL baz
250+ aplikacij 'na klik'
redne rezervne kopije
Še nikoli nisem postavljala spletne strani, to je zame prvič, zato še nimam izkušenj kaj točno je dovolj, da bo taka spletna stran "laufala" tako kot treba. Nočem se prenagliti in vzeti paketa, ki bo na koncu prevelik in se ogromno stvari ne bo niti rabilo. Prav tako me zanima pa, če ima kdo izkušnje s Spletno hišo.
Vesela bom odgovorov!
zanima me, kakšno gostovanje (podjetje in paket) bi bilo primerno za spletno stran v nastajanju. Stran bo namenjena predstavitvi in oglaševanju prenočišč (gre se za prenočišča v enem objektu in ne nasploh), verjetno bo poleg standardnih stvari vsebovala še rezervacijo prenočišča. Stran bo imela glavno + približno 3 podstrani. Kakšno gostovanje in pri katerem podjetju predlagate? Sama sem sicer poslala povpraševanje na tri - Neoserv, Domenca in Gigaspark, najbolj ugodni do sedaj so na Neoservu - govorim za Zeleni paket, ki vsebuje naslednje:
10 GB prostora
neomejeno prometa
4 gostujoče domene
neomejeno parkiranih domen
neomejeno E-mail računov
neomejeno FTP računov
neomejeno MySQL baz
250+ aplikacij 'na klik'
redne rezervne kopije
Še nikoli nisem postavljala spletne strani, to je zame prvič, zato še nimam izkušenj kaj točno je dovolj, da bo taka spletna stran "laufala" tako kot treba. Nočem se prenagliti in vzeti paketa, ki bo na koncu prevelik in se ogromno stvari ne bo niti rabilo. Prav tako me zanima pa, če ima kdo izkušnje s Spletno hišo.
Vesela bom odgovorov!
n0_body ::
Sklepam, da bo stran narejena v Wordpress-u v kombinaciji z vtičniki, ki omogočajo enostavno in hitro izdelavo strani.
Glede na moje osebne izkušnje predlagam Neoserv, predvsem zaradi hitre podpore in avtomatskih backupov, ki so mi že precejkrat rešili dan.
Za ostale ne vem, ampak kolikor vem ima Spletna hiša zelo sumljiv poslovni model in taki firmi jaz ne bi zaupal svojega gostovanja.
Glede na moje osebne izkušnje predlagam Neoserv, predvsem zaradi hitre podpore in avtomatskih backupov, ki so mi že precejkrat rešili dan.
Za ostale ne vem, ampak kolikor vem ima Spletna hiša zelo sumljiv poslovni model in taki firmi jaz ne bi zaupal svojega gostovanja.
AmaranthK ::
Za Wordpress se bom odločila v sili, če res ne bodo stvari delale tako kot so bile zamišljene za prvi plan. Super, zdaj sem še največ potrditev dobila za Neoserv. Za Spletno hišo meni ni bilo nekaj v redu glede na cene paketov z domeno vred..zahvaljujem se za odgovor!:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25655 (1768) | Lonsarg |
» | Gostovanje spletne straniOddelek: Omrežja in internet | 4253 (1550) | starfotr |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2510 (2012) | Netrunner |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16682 (10498) | Netrunner |
» | Gostovanje spletne strani + registracijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1737) | neoserv |