Forum » Izdelava spletišč » Gostovanje in brisanje datotek
Gostovanje in brisanje datotek
svejk ::
imam težavo z enim od slovenskih podjetij, ki ponuja gostovanje. Pri njih sem že mnogo let kot uporabnik spletnega prostora...V zadnjem času pa sem se jih malce naveličal saj so mi konktretno začeli sedaj že z brisanjem določenih datotek. Imam spletne strani tipa joomla in tudi narejen backup preko ene od obstoječih skript, ko so razvite za joomlo. Danes zjutraj presenečn ugotovim, da so mi pobrisali vse backupe na 6ih različnih domenah, vključno z mapami. Po poslanem emailu na podporo dobim odgovor: za varnostne kopije vam svetujemo, da ko jih naredite jih prenesite na osebni računalnik in po želji tudi še dodatno varno shrante.
S tem se nikakor ne morem strinjati, da mi podjetje, ki gostuje spletne strani briše datoteke.
Ali obstaja kak mehanizem kako jim "zagroziti", ker to se vseeno brez kakšnega obvestila ne sme dogajati, ali pač?
Ima kdo podobne izkušnje?
S tem se nikakor ne morem strinjati, da mi podjetje, ki gostuje spletne strani briše datoteke.
Ali obstaja kak mehanizem kako jim "zagroziti", ker to se vseeno brez kakšnega obvestila ne sme dogajati, ali pač?
Ima kdo podobne izkušnje?
Invictus ::
To, da nimaš lokalnega backupa, je res malo amatersko.
To, da oni brišejo backupe, tudi ..
Zamenjaj ponudnika in uporabljaj nek version control ... Saj nismo več v kameni dobi ...
To, da oni brišejo backupe, tudi ..
Zamenjaj ponudnika in uporabljaj nek version control ... Saj nismo več v kameni dobi ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
svejk ::
1. imam lokalni backup, ampak želim, da ostane le-ta tudi na strežniku.
2. Da je amatersko.
3. Menjava providerje ne pride v poštev, saj to ni kot bi polizal sladoled....in to je nenazadnje 143543534 opcija pred vsemi ostalimi.....
2. Da je amatersko.
3. Menjava providerje ne pride v poštev, saj to ni kot bi polizal sladoled....in to je nenazadnje 143543534 opcija pred vsemi ostalimi.....
lukaz ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295937 (19229) | hariscorale |
» | Vzdrževalna pogodba za strežnike in omrežje (poštena cena)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1633) | darkolord |
» | SIP trunkOddelek: Omrežja in internet | 6707 (5264) | #000000 |
» | Cena izdelave spletne strani v JoomliOddelek: Izdelava spletišč | 5231 (4271) | Gandalfar |
» | Manjša spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 1176 (924) | Netrunner |