Forum » Pomoč in nasveti » Cena za kopiranje CD-ja
Cena za kopiranje CD-ja
Boky ::
Enemu tipu bom moral jutri moral skopirat nek promocijski CD za njegovo firmo. Pred tem bom moral originalu dodatne se neke PDF-je. Kaj menite kaksna bi bila fer cena za 10 cd-jev ?
SpiDEr8 ::
CD 1k!! Pri večjih količinah popust!!! Sicer boš pa sam ugotovil da se ti 1 CD ne splača snemat pod 1k ker je škoda časa za manj!!!
whatson ::
huh... ce sta frenda pa ti cd je da... pol 300-400 sit na CD... saj ce mas hiter writer mas cd v nekaj minutah (8+) gotov...
Kekec ::
Jao jao ce sta prijatla bi mu to lahko zastonj naredu ... pol ti bo pa un kdaj drugič vrnu uslugo!
Boky ::
Ni ravno frend. Poznam ga od prej, ko sem mu pomagal nekaj okrog racunalnika. Kolegom valda da nic ne racunam!
Tomi ::
Hm, jaz bi dal 6.000, če bi dal CD-je.. Drugače pa 9.000.. Ker časa in energije ti res ne vzame veliko...
metrodusa.blogspot.com
Rott-von-weiler ::
jaz bi pa 2000 zaračuno nad 30 kom pa 10% popusta sn že enmu 2500 zaračuno pa gre
za en cd seveda
za en cd seveda
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko denarja ste najdli? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9323 (6013) | PacificBlue |
» | Plačilo provizije nepremičninskemu agentuOddelek: Loža | 5580 (2043) | mat xxl |
» | Koliko zaračunati?Oddelek: Izdelava spletišč | 1879 (1097) | DiTi |
» | Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12454 (10898) | Dr_M |
» | Kolk računateOddelek: Loža | 1947 (1272) | Justy |