Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
Klamzi ::
Ve kdo čemu sta namenjeni zadnji dve aplikaciji s pisankami (glej screenshot) na Redmi 4 Prime? Edini ki ju zaenkrat ne upam odstanit...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klamzi ()
dexman ::
Imam en manjši problem z Redmin Note 4 in sicer med pogovarjanjem se mi samo od sebe prestavi na speaker. Brez da bi pritiskal karkoli mi preklopi na speaker kar me dost moti, ker sem veliko na telefonu. V začetku se to ni dogajalo, zadnjih par dni se mi to konstantno pojavlja.
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Mogoče kdo ve v čem je problem?
knap ::
ostale naprave...
Xiaomi Confirms The Release of Its White Bicycle In January
http://www.gizmochina.com/2016/12/29/xi...
Xiaomi to Unveil Yi Erida Drone and Yi 4K+ Action Cam at CES 2017
Xiaomi Confirms The Release of Its White Bicycle In January
Xiaomi to Unveil Yi Erida Drone and Yi 4K+ Action Cam at CES 2017
roberto1 ::
Jaz sem odinštaliral vse pisanke na svojem prvem xiaomi-ju. Nič drastičnega se ne more zgodit:)
Zelo zanimiv primerjalni test med obema Xiaomi "kompaktnežema" - Redmi 3S in Redmi 4 Prime.
Ve kdo čemu sta namenjeni zadnji dve aplikaciji s pisankami (glej screenshot) na Redmi 4 Prime? Edini ki ju zaenkrat ne upam odstanit...
Zelo zanimiv primerjalni test med obema Xiaomi "kompaktnežema" - Redmi 3S in Redmi 4 Prime.
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roberto1 ()
MrStein ::
izberixiaomi.si priporoča trgovca Hong Kong Goldway in metodo shipment-a: Seller's Shipping Method
Cena za Redmi Pro 64GB/3GB je tam 33% nižja kot pri drugih prodajalcih. A je to mogoče brez davkov in carine, drugi pa z?
Je že kdo tam naročal?
Cena za Redmi Pro 64GB/3GB je tam 33% nižja kot pri drugih prodajalcih. A je to mogoče brez davkov in carine, drugi pa z?
Je že kdo tam naročal?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
KTr1sk ::
Jaz sem ravno včeraj dobil telefon iz Goldway in izbral Seller's Shipping Method, bilo je brez dajatev, paket pripeljal DPD v roku 15dni :), vse deluje zaenkrat bp :)
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
MrStein ::
Hmm, na gearbest je precej modelov Redmi Pro, pri enih piše "International Edition MIUI 8", pri drugih pa "Android 6.0".
A to imajo različne OS-e ali so le opisi v trgovini tak hecni?
Motiti se je človeško.
Gre za isti OS, se pravi Android z MIUI, vsaj pri Redmi Pro je to zmeraj Marshmallow, ker je bil izdan z njim.
Ampak - ker je to Miui, je popolnoma irrelevantno, saj ne vidiš Androida spodaj nikoli. Funkcije pri Xiaomi dodajajo v svoj skin Miui, tako da imajo v bistvu vsi modeli "isto" funkcionalnost, kljub temu da eni uporabljajo Marshmallow, drugi Lollipop, tretji pa še Kitkat (eden ali dva menda celo že Nougat).
Drugače malce zavajajo s tem "international edition", ker inštalirajo custom rome, s polovičnimi prevodi (in tono blowatwarea ali celo spywarea) in to prodajajo kot "international". Za Redmi Pro še ni Global Roma, kar pomeni da dobiš pod "international" edicijo, to kar sem prej napisal. Pač trik da je zanimivo tudi izven Kitajske.
Če želiš odklepat bootloader in inštalirat xiaomi.eu rom, je boljše, če imaš uradni rom (če je le možno developer verzijo), ker ti ne bo treba flašat tega. Potem je relativno enostavno odklenit BL in namestit eu rom.
Zdaj - zakaj prodajalci ne nameščajo po defaultu EU romov, je mene zmeraj begalo. Verjetno preveč dela z odklepanjem itd...
Ker si ne predstavljam, da je eu rom, ki je v bistvu portan official rom z odstranjenimi kitajskimi aplikacijimi, dodanim playstoreom in jeziki - manj legitimen kot pa ti napol narejeni romi, ki izvirajo bogsigavedi od kod.
Ampak - ker je to Miui, je popolnoma irrelevantno, saj ne vidiš Androida spodaj nikoli. Funkcije pri Xiaomi dodajajo v svoj skin Miui, tako da imajo v bistvu vsi modeli "isto" funkcionalnost, kljub temu da eni uporabljajo Marshmallow, drugi Lollipop, tretji pa še Kitkat (eden ali dva menda celo že Nougat).
Drugače malce zavajajo s tem "international edition", ker inštalirajo custom rome, s polovičnimi prevodi (in tono blowatwarea ali celo spywarea) in to prodajajo kot "international". Za Redmi Pro še ni Global Roma, kar pomeni da dobiš pod "international" edicijo, to kar sem prej napisal. Pač trik da je zanimivo tudi izven Kitajske.
Če želiš odklepat bootloader in inštalirat xiaomi.eu rom, je boljše, če imaš uradni rom (če je le možno developer verzijo), ker ti ne bo treba flašat tega. Potem je relativno enostavno odklenit BL in namestit eu rom.
Zdaj - zakaj prodajalci ne nameščajo po defaultu EU romov, je mene zmeraj begalo. Verjetno preveč dela z odklepanjem itd...
Ker si ne predstavljam, da je eu rom, ki je v bistvu portan official rom z odstranjenimi kitajskimi aplikacijimi, dodanim playstoreom in jeziki - manj legitimen kot pa ti napol narejeni romi, ki izvirajo bogsigavedi od kod.
Hmm, na gearbest je precej modelov Redmi Pro, pri enih piše "International Edition MIUI 8", pri drugih pa "Android 6.0".
Someday never comes!
bomber111 ::
Tudi sam se zanimam za note pro special edition iz tega linka
https://www.aliexpress.com/store/produc...
Baje bi naj samo ti podpirali LTE na 800 mhz al se motim? In ti so kao za 2 mm večji.
Cena v oglasu 169 $ a najnižje kar lahko prideš je pri meni 184.99 saj me brez vsaj "navadnega bundla" ne spusti naprej. Kar neke fore. Kot da oglašujejo ceno samo za telefone brez embalaže in pripadajoče opreme kot je polnilec, navodila ... kar nekaj.
V glavnem še vedno je cca 190 eur dobra cena a je vseeno loterija. Kolikor imam sam izkušnje, če ne bo delalo, kot je treba ga lahko vržeš samo stran, brez garancije.
Če pa bi ga že pošiljal nazaj, pa te seveda naši biseri verjetno ocarinijo za izvoz in potem nazaj za uvoz?
Baje bi naj samo ti podpirali LTE na 800 mhz al se motim? In ti so kao za 2 mm večji.
Cena v oglasu 169 $ a najnižje kar lahko prideš je pri meni 184.99 saj me brez vsaj "navadnega bundla" ne spusti naprej. Kar neke fore. Kot da oglašujejo ceno samo za telefone brez embalaže in pripadajoče opreme kot je polnilec, navodila ... kar nekaj.
V glavnem še vedno je cca 190 eur dobra cena a je vseeno loterija. Kolikor imam sam izkušnje, če ne bo delalo, kot je treba ga lahko vržeš samo stran, brez garancije.
Če pa bi ga že pošiljal nazaj, pa te seveda naši biseri verjetno ocarinijo za izvoz in potem nazaj za uvoz?
Tinaamalaa ::
Zlati majo itak baje boljsi display, na dark grey enim vlece na rumeno...
So pa trije displayi:
tianma-nt35596
boe-nt35532
sharp-r63315
Jaz imam BOE na gold edition in so ok barve...
Potem, ce hoces nalagat custom ROMe je pomembno, da dobis z FPC senzorjem in ne z Goodix...
So pa trije displayi:
tianma-nt35596
boe-nt35532
sharp-r63315
Jaz imam BOE na gold edition in so ok barve...
Potem, ce hoces nalagat custom ROMe je pomembno, da dobis z FPC senzorjem in ne z Goodix...
vilonja ::
Mene edino pri beli ali zlati barvi moti črn okvir okoli zaslona, tega se pri črni verziji ne opazi.
bomber111 ::
Bom šel skozi teh 70 strani a me vseeno zanima, če je kdo imel kakšne težave z note 3 pro?
Crkovanje, slab signal, nedelovanje GPS ali wi-fi ipd....
Kar se garancije tiče - ni vse tako sivo, kot se zdi. Osebno delal po tem vodiču
in lahko potrdim, da deluje. Nekaj časa traja, ampak meni so rešili. Če to naštudiraš in si sprintaš vse obrazce, boš lahko osebje na pošti poučil kako in kaj:))). Edina stvar, ki je pomembna je insistiranje na "zavezano carinskemu pregledu", kar pomeni nič sitnosti ob uvozu nazaj.
Kar se tiče Note, za ta denar ne verjamem da dobiš boljši telefon. Tudi mi5 se z njim baterijsko ne more primerjat. Moja sestra je zmerni uporabnik. 24.12 je dobila telefon s cca 90% baterije. Včeraj ga je dala polnit pri 20%, kar je bizarno.
Kot rečeno, zelo zmerno klici, sms, internet, but still "fcking amazing".
Performance je zelo adekvaten, display je vsaj meni osebno eden boljših, MIUI pa ima tudi svoje dobre strani.
Quality control ti naj nardijo in nimaš kaj mimo pihnit.:)
in lahko potrdim, da deluje. Nekaj časa traja, ampak meni so rešili. Če to naštudiraš in si sprintaš vse obrazce, boš lahko osebje na pošti poučil kako in kaj:))). Edina stvar, ki je pomembna je insistiranje na "zavezano carinskemu pregledu", kar pomeni nič sitnosti ob uvozu nazaj.
Kar se tiče Note, za ta denar ne verjamem da dobiš boljši telefon. Tudi mi5 se z njim baterijsko ne more primerjat. Moja sestra je zmerni uporabnik. 24.12 je dobila telefon s cca 90% baterije. Včeraj ga je dala polnit pri 20%, kar je bizarno.
Kot rečeno, zelo zmerno klici, sms, internet, but still "fcking amazing".
Performance je zelo adekvaten, display je vsaj meni osebno eden boljših, MIUI pa ima tudi svoje dobre strani.
Quality control ti naj nardijo in nimaš kaj mimo pihnit.:)
Tudi sam se zanimam za note pro special edition iz tega linka
Someday never comes!
Načeloma nisem zasledil nobenih težav ne pri sebi, pa jih je kar nekaj šlo skozi moje roke, ne tukaj na forumu. Večina težav je povezana s softwareom in bugi, ki se dajo izločit z izbiro drugega datuma izdaje roma.
Imel sem en primer uporabnika tukaj, kjer se je Note enostavno ugasnil. Z znanjem, ki ga imam sedaj, bi ga morda uspel zbudit, takrat pa ni šlo.
Ravno zaradi garancije pa nisem niti poizkušal odklepat bootloaderja, četudi to ni pogoj za garancijo - nikoli ne veš kaj koga zmoti tam na servisu.
Moramo vedet, da tudi te stvari, kot vsa tehnika lahko crknejo. In tukaj je morda v pomoč info, da so na Top One bolj fleksibilni in odzivni kot na Goldway. Efox je tudi zelo švoh, dokler jim ne začneš paypal dispute šibat. V 90% se pa da zmenit.
Imel sem en primer uporabnika tukaj, kjer se je Note enostavno ugasnil. Z znanjem, ki ga imam sedaj, bi ga morda uspel zbudit, takrat pa ni šlo.
Ravno zaradi garancije pa nisem niti poizkušal odklepat bootloaderja, četudi to ni pogoj za garancijo - nikoli ne veš kaj koga zmoti tam na servisu.
Moramo vedet, da tudi te stvari, kot vsa tehnika lahko crknejo. In tukaj je morda v pomoč info, da so na Top One bolj fleksibilni in odzivni kot na Goldway. Efox je tudi zelo švoh, dokler jim ne začneš paypal dispute šibat. V 90% se pa da zmenit.
Bom šel skozi teh 70 strani a me vseeno zanima, če je kdo imel kakšne težave z note 3 pro?
Someday never comes!
next3steps ::
Sem že omenil, a bom še enkrat. LeEco ima superiorno podporo med temi uvoženimi kitajci. Enostavno zato, ker ga ne rabi uvažati iz Azije, ampak ga lahko uvoziš iz USA, kjer se tudi uradno prodaja.
matobeli ::
Kaj pa je za nas drugače če ga uvoziš iz azije ali usa?
Kaj pa fura LeEco? Nek svoj UI ali mogoče kaj bolj čistega, ga updejta potem tolk hitro kot google svoje?
Kaj pa fura LeEco? Nek svoj UI ali mogoče kaj bolj čistega, ga updejta potem tolk hitro kot google svoje?
mikromiki ::
živ,
kolegica je nabavila redmi note 3 (3/32) in ji baterija komaj zdrži en sam dan, s tem da v bistvu nič kaj dosti ne uporablja telefona za drugo kot klice (ker niti ni šanse zaradi baterije..)- ali ima kdo mogoče kako idejo, zakaj je temo tako in če mogoče obstaja kakšna rešitev, če je že kdo od vas imel te težave? MIUI 8.0.1.0.0(LHOMIDG)
tale phone idle 66% je sumljiv, a ni?
hvala!
kolegica je nabavila redmi note 3 (3/32) in ji baterija komaj zdrži en sam dan, s tem da v bistvu nič kaj dosti ne uporablja telefona za drugo kot klice (ker niti ni šanse zaradi baterije..)- ali ima kdo mogoče kako idejo, zakaj je temo tako in če mogoče obstaja kakšna rešitev, če je že kdo od vas imel te težave? MIUI 8.0.1.0.0(LHOMIDG)
hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mikromiki ()
vilonja ::
Ja verjetno ji telefon ne gre v deep sleep.
Probaj updatati na novejšo verzijo, drugače se pa priporoča flashanje xiaomi.eu roma.
Probaj updatati na novejšo verzijo, drugače se pa priporoča flashanje xiaomi.eu roma.
Boštjan2016 ::
@mikromiki
To je rom ki so ga po svoje priredili trgovci in je kakršen je.
Tule poglej oznake ki jih imajo uradni romi
http://en.miui.com/download-301.html#438
Verzije imajo po štiri številke (npr V8.1.1.0.MHOMIDI), tvoja jih ima pa pet!
Namesti uradni global ali Xiaomi EU rom pa bo v redu.
To je rom ki so ga po svoje priredili trgovci in je kakršen je.
Tule poglej oznake ki jih imajo uradni romi
http://en.miui.com/download-301.html#438
Verzije imajo po štiri številke (npr V8.1.1.0.MHOMIDI), tvoja jih ima pa pet!
Namesti uradni global ali Xiaomi EU rom pa bo v redu.
mikromiki ::
jaja tko bolj verjetno ja.
ma samo zdaj moram pa za ziher vseeno še preverit, da mi ni slučajno ene nule preveč zraven napisala po pomoti.. čist možno..
tenks.
ma samo zdaj moram pa za ziher vseeno še preverit, da mi ni slučajno ene nule preveč zraven napisala po pomoti.. čist možno..
tenks.
Tole je nek bug z battery idle managementom v romu, ki sicer je uraden
ampak očitno zelo neposrečen release iz poletja.
Če pogledaš par postov zgoraj boš videl, koliko mora Note baterija zdržat.
Priporočam ti ali da nadgradiš na zadnjo stable verzijo, ali še boljše odkleneš bl in namestiš eu rom. Tam imaš v primeru, da pride kak teden "neposrečen" rom, izbiro izdaj za več mesecev nazaj.
Sestra ima btw zadnji eu rom, ki je bil releasan pred božičem, se pravi tole.
ampak očitno zelo neposrečen release iz poletja.
Če pogledaš par postov zgoraj boš videl, koliko mora Note baterija zdržat.
Priporočam ti ali da nadgradiš na zadnjo stable verzijo, ali še boljše odkleneš bl in namestiš eu rom. Tam imaš v primeru, da pride kak teden "neposrečen" rom, izbiro izdaj za več mesecev nazaj.
Sestra ima btw zadnji eu rom, ki je bil releasan pred božičem, se pravi tole.
živ,
hvala!
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
Vsekakor zanimiva napoved za Miui9, česar bi se lahko poslužili tudi drugi proizvajalci, ki posiljujejo kupce z nepotrebnimi in neodstranljivimi appi.
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
Mare3 ::
LorD_DDooM ::
živ,
hvala!
Sam imam identičen problem z novim Redmi 4 Prime, kateri ima gor vendor ROM 8.0.5.0.0 (MBECNDG). Uradnega Global ROMa za ta model žal še ni.
Problem mi nastane, ko odprem kako aplikacijo, ki onemogoči awake-lock, recimo Music app. Tudi ko jo zaprem, se neki paketi odvijajo v ozadju ter kurijo baterijo. Pri meni je skurilo 4100mAh baterijo v 8h prvi dan. Če ročno pregledaš kateri paketi so odprti in kurijo baterijo, jih lahko zapreš v nastavitvah in s tem zopet omogočiš sleep/awake funkcijo. Zame so bili problematični slednji programi/paketi: Music->Download Manager, Download in Media.
Samael ::
@LorD_DDooM jaz ti toplo priporočam weekly EU ROM. Redmi 4 pro/prime baterija mi zdrži po kakšne 4 dni (music app sicer nisem nikoli uporabljal, bom preizkusil ob priliki).
https://xiaomi.eu/community/threads/6-1...
https://www.androidfilehost.com/?w=file... (xiaomi.eu_multi_HM4Pro_6.12.29_v8-6.0.zip)
https://xiaomi.eu/community/threads/6-1...
https://www.androidfilehost.com/?w=file... (xiaomi.eu_multi_HM4Pro_6.12.29_v8-6.0.zip)
Relanium ::
Ne razumem logike izdajanja telefonov preden zanj ne pride uradni rom.
To dela xiaomi na vseh modelih? Najprej naredijo telefon in ga začnejo prodajat, pol pa delajo na romu?
To dela xiaomi na vseh modelih? Najprej naredijo telefon in ga začnejo prodajat, pol pa delajo na romu?
Samson ::
Sam imam eu rom pa tudi papa batrijo kot za stavo. Redmi 3s drugace. Ampak ne najdem resitve ze dalj casa. Samo wifi prizgan pa mi od jutra ko ga staknem s polnilca pa do recimo 15 ure pozre prek 25% baterije. Wakelock detector pokaze xiaomi framework, ampak pod njim je pa mali milijon applikacij in ne vem katera je kriva. Mislim da bi lahko bil problem kadar flesham pa imam se usb kabel priklopljen. Vmes sem se vse poresetiralo a je se vedno prisotno. Kadar ga staknem s polnilca in takoj rebootam je pa veliko bolje. Se kdo od nas ki ima probleme s tem?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Tinaamalaa ::
Ne, uradni ROM je china dev ali china stable, fastboot verzije dobis tukaj:
http://en.miui.com/a-234.html
Global dev/global stable ni enako, je tudi kao uraden ROM, ampak nima enak firmware kot china. Tako da osebno ne bi izbrala tega nikoli.
Boljse je nalozit EU ROM, ki je vbistvu china dev, le da ima GPS optimiziran za EU, europske jezike, odstranjene pisanke ter ostale kitajske aplikacije.
Nekateri modeli (Redmi 4 pro/prime specifično - sem nekje bral pred časom) niso bili nikoli mišljeni, da zapustijo kitajski trg oz. so narejeni specifično za kitajski trg (medtem, ko Xiaomi že prodira na druge trge - naprimer Indijski), zato tu uradni ROM, kot pravi Tina zgoraj, zgolj china dev/china stable.
Vsem Miuijašem iz Slovenije želim srečno novo 2017 in veliko užitkov z Miuijem- tudi slovenskim!
Samson ::
Enako sotrpin...Btw. Global rom za redmi 3s ima slovenscino kakor vidim v celoti. Mogoce kje malce nizje pod haubo, a do sedaj se nisem sel tako globoko ker je fone za sodelavca in ne verjamem da bo sel v potankosti :)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
knap ::
Every Xiaomi smartphone ever made, RANKED!
http://www.gizchina.com/2016/12/31/ever...
39 tel v 5 letih
39 tel v 5 letih
r00k ::
Ima še kdo po zadnjem official updateu probleme z krešanjem appov, rebootanjem telefona samega od sega in porabo baterije?
next3steps ::
Every Xiaomi smartphone ever made, RANKED!
39 tel v 5 letih
Polovico tega jih ima Samsung v enem letu, ha ha ha
Kot sem izvedel iz nepreverjenih virov (a jim popolnoma verjamem) se je pri Top One zgodila ena velika piz......
Zato se pričakuje da bo trgovina v kratkem prenehala z delovanjem.
Trenutni pogled na njihovo spletno stran kaže da so postali (v primerjavi z drugimi ponudniki) ful dragi- vsaj pri določenih popularnih modelih. To naj bi bilo namenjeno temu da ljudje ne bodo več naročali pri njih.
Če je to to potem se res nekaj dogaja.
Moj vir svetuje da naj nikar ne naročamo več pri njih, ker se nič ne ve točno kaj bo.
Nočem nikogar odvračati od nakupa, ampak...
Lahko sem tudi dobil napačne informacije, a kaj pa če je vse res?
Naj vsak sam premisli
Trenutni pogled na njihovo spletno stran kaže da so postali (v primerjavi z drugimi ponudniki) ful dragi- vsaj pri določenih popularnih modelih. To naj bi bilo namenjeno temu da ljudje ne bodo več naročali pri njih.
Če je to to potem se res nekaj dogaja.
Moj vir svetuje da naj nikar ne naročamo več pri njih, ker se nič ne ve točno kaj bo.
Nočem nikogar odvračati od nakupa, ampak...
Lahko sem tudi dobil napačne informacije, a kaj pa če je vse res?
Naj vsak sam premisli
HDvideo ::
Cene so res šle u višave se mi je kar zdelo, da majo kake probleme.
Nekaj je nekaj, nič ni nič!
Dimnik ::
next3steps je izjavil:
Sem že omenil, a bom še enkrat. LeEco ima superiorno podporo med temi uvoženimi kitajci. Enostavno zato, ker ga ne rabi uvažati iz Azije, ampak ga lahko uvoziš iz USA, kjer se tudi uradno prodaja.
Malo prečekiraj forum telekineza, so fantje navalili na leeco pa imajo z zadnjimi modeli le2, le2 max in le3 kar dosti težav...sem si premislil in rajši zaenkrat ostal na xiaomiju, šel z rn3 na mi5, da vidim razliko....mogoče potem še na mi5s plus....
Boštjan2016 je izjavil:
Kot sem izvedel iz nepreverjenih virov (a jim popolnoma verjamem) se je pri Top One zgodila ena velika piz......
Holy crap... Xiaomi Redmi 4 pro je zdajle na top one €241,41, torej za celih 100eur dražje, kot se je prodajal še par dni nazaj, pa tudi "poimenovan" je napačno - manjka "pro/prime" v opisu, in ga tržijo kot navadnega redmija 4 https://www.aliexpress.com/store/produc...
oz. niti to ne: Sorry, this item is no longer available!
Izgleda, da se s tem trgovcem res nekaj dogaja. Škoda.
@3much5me
Citiram
Kot sem izvedel iz nepreverjenih virov ...
Lahko sem tudi dobil napačne informacije...
Torej toliko o tem
Citiram
Torej toliko o tem
robertko ::
Boštjan2016 je izjavil:
@3much5me
Citiram
Torej toliko o tem
Boštjan, maš prav,..kaj naj bi se približno dogajalo, govorijo hrvaški kolegi na forumih,
Prvič:
"Radi se o visemjesecnom neslaganju dva partnera koji su ocito odlucili "naprasno" prekinuti suradnju zadnji dan ove "nase" kalendarske godine.Plan im je bio tromjesecno tranzacijsko razdoblje (valjda je to praksa u Kini ) gdje bi se polako rijesavali zaliha.Takva je bila ideja do jucer....danas su vec zavrsili.
Puklo je,mozda vam glupo zvuci,ali na mjesec i pol neodgovorenoj poruci jednom Poljaku.Dva su partnera od kojih je jedan(rijecima kineza) pohlepni debeli peder koji zaposljava zgode muskarce te ih zove sa sobom na plivanje.Doslovno mi ga je tim rijecima opisao :-)
Dok je drugi potpuno drugaciji tip koji se apsolutno nije slagao sa nacinom poslovanja u ovoj godini.
A informacija da ce se Top One vratiti je djelomicno tocna jer ovaj drugi parner vec ima slicne ideje u buducnosti.Mislim da sam i to vec napisao na bug forumu prije nekog vremena"
Drugič:
"Imali su ozbiljan problem sa greskom za mi5s.
Prodali su vise od 1000 komada po ceni 36.99usd umesto 369.
Uglavnom su spanci bili kupci.
Organizovali su grupu i pretili losim ocenjivanjem zahtevajuci telefone po toj ceni.
To je pokrenulo odluku vlasnika da ovako postupe.
Za dva tri meseca cemo videti u kojoj formi ce se vratiti. To samo vlasnici sada znaju."