» »

Kdaj uradna izdaja winxp SP2

Kdaj uradna izdaja winxp SP2

Dusko ::

Torej zanima me ali mogoče ve kdaj naj bi microsoft izdal SP2 ,ker nekatere beta verzije že koržijo po inetrnetu v velikosti 150 mb.Sam sem se dokopal do ene takšne ampak po namestitivni ne morem pregledovat pošte in obiskovat internetnih strani.Drugače se računalnik lepo poveže z internetom.
In zdaj me zanima ali je kdo že namestil kakšen taki beta produkt in če je imel podobne težave kot jaz.
Ali pa mogoče Andrej ve kdaj bo sp2 zagledal luč sveta.
  • spremenil: Dusko ()

jurre ::

tole sem zanc najdu na netu:D
Microsoft je umaknil novo varnostno zakrpo za operacijski sistem Windows XP. Razlog: uporabniki so po prenosu in namestitvi popravka doživeli težave pri spajanju na internet. Zakrpo je preneslo več kot 600 tisoč uporabnikov. Najbolj ironično pri vsem je, da je bila varnostna zakrpa namenjena izboljšanju varnosti pri spajanju na internet. Kdo ve, mogoče so pri Microsoftu menili, da so uporabniki še najbolj varni, ko sploh niso na internetu:\

Skratka, popravek je problematičen, saj slabo sodeluje s požarnimi zidovi nekaterih proizvajalcev. Vsi, ki so popravek namestili, niso bili prizadeti. Mnogim internet še naprej deluje. Na probleme so naleteli predvsem tisti, ki že imajo kakšno drugo varnostno opremo. Nov popravek se že kuha, kmalu bo na voljo.

Dusko ::

O tanxs samo sn sam izklopil zone alarm pa je blo isto :)
Je pa res da se ti neki novi client za povezavo namesti ker me je zone alarm prasal ,ce mu dovolim povezavo pa sn mu .Pa vseeno ni delalo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Informacijska varnost
413131748 (21235) Qushaak
»

Tehnik telekomunikacij - spajanje optičnega omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
71494 (1333) Tilen
»

Česa smo se naučili od Blasterja

Oddelek: Novice / Varnost
462417 (2417) medjugorje-si
»

Izdelava termočlena za merjenje temperature