Forum » Pomoč in nasveti » Skrita mapa Program files
Skrita mapa Program files
denisek123 ::
Pozdravljeni
Kar naenkrat mi je izginila mapa Program files in ugotovil sem, da je nastavljena kot skrita, čeprav jaz nisem nič spreminjal. Ko jo v nastavitvah dam nazaj na vidno, mi za nekaj njenih podmap napiše da je dostop zavrnjen in jih ne more nastaviti kot da so vidne, čeprav so pred tem problemom bile. A obstaja kak program za povrnitev teh nastavitev ali pa kakšna nastavitev za to?
Kar naenkrat mi je izginila mapa Program files in ugotovil sem, da je nastavljena kot skrita, čeprav jaz nisem nič spreminjal. Ko jo v nastavitvah dam nazaj na vidno, mi za nekaj njenih podmap napiše da je dostop zavrnjen in jih ne more nastaviti kot da so vidne, čeprav so pred tem problemom bile. A obstaja kak program za povrnitev teh nastavitev ali pa kakšna nastavitev za to?
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13794 (3140) | verto |
» | WRT54GL + dd-wrt: wireless izginilOddelek: Omrežja in internet | 1201 (1019) | t3hn0 |
» | remote desktopOddelek: Operacijski sistemi | 2129 (1414) | gorenjc |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1294 (1014) | dreamtheater |
» | Problem: Router ASUS WL-500gOddelek: Strojna oprema | 942 (846) | Mikka |