Forum » Kaj kupiti » Stensko stojalo za LED/LCD TV
Stensko stojalo za LED/LCD TV
bubanstix ::
lp
Potrebujem pomoč pri stenskem stojalu za led/lcd tv. Diagonala tv-ja je 119cm, teža pa malo majn kot 18kg. Gledal sem na večih straneh in sicer nekatera stojala so po 20eur, nekatera pa tudi več kot 100eur. Zakaj je takšna razlika v ceni in katerega mi priporočate, recimo da bi se odločil za kakšen srednji rang.
hvala za nasvete in lep pozdrav
Potrebujem pomoč pri stenskem stojalu za led/lcd tv. Diagonala tv-ja je 119cm, teža pa malo majn kot 18kg. Gledal sem na večih straneh in sicer nekatera stojala so po 20eur, nekatera pa tudi več kot 100eur. Zakaj je takšna razlika v ceni in katerega mi priporočate, recimo da bi se odločil za kakšen srednji rang.
hvala za nasvete in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6064 (2795) | _Denny_ |
» | Višina posojilaOddelek: Loža | 1593 (1415) | ales85 |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19267 (14842) | Zheegec |
» | Odgovor na zlom zaščite PS3 spletno preverjanje licence (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 14719 (12800) | Jst |
» | Slo-Tech uporabniki in menjava komponent (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10104 (8619) | Relanium |