Forum » Kaj kupiti » Kateri tiskalnik?
Kateri tiskalnik?
Excavator ::
LP!
Kupujem nov tiskalnik večinoma za šolsko uporabo.
Pogoji:
poceni barva
brezžičen
Razlike med laserskim in barvnim točno ne vem, zato prosim za predloge kaj je bolje..
Kupujem nov tiskalnik večinoma za šolsko uporabo.
Pogoji:
poceni barva
brezžičen
Razlike med laserskim in barvnim točno ne vem, zato prosim za predloge kaj je bolje..
bobby ::
Barvni nimas kaj rabit ker bodo stroski, tsko ali drugace, z originali ali kompatibilbimi/obnovljenimi previsoki v peimerjavi z kaksnim brother inkjet mfp napravo ali kaksno epson napravo, ki imata oba cis sistem dotakanja crnila.
Hp pa je ok samo v seriji Pro X naprej ampak spet, ..
Bistven podatek, ki ga pa nisis podal pa je, koliko sedaj tiskas? Oz predvidevanje koliko bos?
Hp pa je ok samo v seriji Pro X naprej ampak spet, ..
Bistven podatek, ki ga pa nisis podal pa je, koliko sedaj tiskas? Oz predvidevanje koliko bos?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Tiskam kakšno seminarsko nalogo, slike, besedila, torej okoli 15 listov na mesec, tako da lahko rečem da bolj malo.
Mislil sem brizgalni ne barvni
Mislil sem brizgalni ne barvni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Ups sorry, barvni laserski je ne, za moje pojme. Ampak spet, tiskas pa ne tolk velik, da bi inkjet.
Hmmm, kaj pa ce vzames inkjet, brotherja, ima na flaske, ena je cca 10eur, ga registriras na uradni brother strani in imas 3 leta garancije. Pa se cena je kar ugodna za A4 pa se multifunkcijski.
Hmmm, kaj pa ce vzames inkjet, brotherja, ima na flaske, ena je cca 10eur, ga registriras na uradni brother strani in imas 3 leta garancije. Pa se cena je kar ugodna za A4 pa se multifunkcijski.
Ima, samo nima 3 letne garancije.
Ficko, za kolk denarja pa je sploh govora tle, koliko si pripravljen dat za nov printer, da vemo sploh v katerem rangu se pogovarjamo?
Ficko, za kolk denarja pa je sploh govora tle, koliko si pripravljen dat za nov printer, da vemo sploh v katerem rangu se pogovarjamo?
Okoli 100€, mogoče malo več?
Bom še to vprašal. Imam printer CANON PIXMA MP210, kupil sem barvo za refill kartuš, napolnil barvno ampak zdaj tiska vsmes bele črte..kot da barve ne bi bilo. Kartuše sem očistil, poskusil resetirati ink levele ampak še vedno gori lučka, da barve ni. Deep cleaning in vse to sem že poskusil. Včasih se zgodi, da se papir samo zatakne v printerju in se zmečka brez razloga..
Hvala in LP
Bom še to vprašal. Imam printer CANON PIXMA MP210, kupil sem barvo za refill kartuš, napolnil barvno ampak zdaj tiska vsmes bele črte..kot da barve ne bi bilo. Kartuše sem očistil, poskusil resetirati ink levele ampak še vedno gori lučka, da barve ni. Deep cleaning in vse to sem že poskusil. Včasih se zgodi, da se papir samo zatakne v printerju in se zmečka brez razloga..
Hvala in LP
jero_no1 ::
Kaj pa če bi za tako malo količino kupu nekaj multifunkcijskega od HP s poceni kartušami.
Npr. HP 4535 AiO s kartušami 10€ za vsako (črna/barvna).
Pri tej količini tiskanja boš mel kartuše za celo leto.
Npr. HP 4535 AiO s kartušami 10€ za vsako (črna/barvna).
Pri tej količini tiskanja boš mel kartuše za celo leto.
d4vid ::
Kaj pa Xerox Phaser 3020?
Črnobel, ima wifi, cena ~60€, toner 20€, z njim narediš čez 1000 strani.
Imam 3010 in nimam nobenih težav z njim (imeli so probleme z driverji na W10, meni dela bp).
Bi takrat vzel 3020, pa ga lokalc ni mel v ponudbi, sem pa printer rabil takoj.
Je precej hiter (prva stran cca 10 sekund, da se segreje, potem naprej nekje 2-3 sekunde na stran).
Sem ugotovil, da barvnega inkjeta ne rabim za drugo kot za skener (Printer, skener vse v enem - HP C4280). Cena je namreč cca 30 za obe mali kartuši, ki se spraznjio ali posušijo prehitro.
Črnobel, ima wifi, cena ~60€, toner 20€, z njim narediš čez 1000 strani.
Imam 3010 in nimam nobenih težav z njim (imeli so probleme z driverji na W10, meni dela bp).
Bi takrat vzel 3020, pa ga lokalc ni mel v ponudbi, sem pa printer rabil takoj.
Je precej hiter (prva stran cca 10 sekund, da se segreje, potem naprej nekje 2-3 sekunde na stran).
Sem ugotovil, da barvnega inkjeta ne rabim za drugo kot za skener (Printer, skener vse v enem - HP C4280). Cena je namreč cca 30 za obe mali kartuši, ki se spraznjio ali posušijo prehitro.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161347 (921) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 38994 (22708) | gazer |
» | Laserski vs Injket TISKALNIKOddelek: Kaj kupiti | 3787 (3148) | styrian |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7570 (4567) | 1309976 |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30655 (19925) | bobby |