Forum » Elektrotehnika in elektronika » Uporabnost audio jack-a
Uporabnost audio jack-a
ptč ::
Pozdravljeni ljudje interneta,
to je moja prva tema in upam da sem jo objavil v pravo področje tukaj na forumu.
No pa preidimo k stvari, imam eno uprašanje.
Ali kdo ve za kaj vse se bi dalo uporabiti audio jack na telofonu? Tisto malo luknjico v katero se vtaknejo slušalke in ima 4 pine.
Gledam po spletu pa nevidim veliko idej?. Najde se kakšna svetilka ali pa da se uporablja z dodatkom kot dodatni gumb, to je pa tudi to. Ali ima kdo še kakšno idejo za kaj bi se lahko še uporabilo?
to je moja prva tema in upam da sem jo objavil v pravo področje tukaj na forumu.
No pa preidimo k stvari, imam eno uprašanje.
Ali kdo ve za kaj vse se bi dalo uporabiti audio jack na telofonu? Tisto malo luknjico v katero se vtaknejo slušalke in ima 4 pine.
Gledam po spletu pa nevidim veliko idej?. Najde se kakšna svetilka ali pa da se uporablja z dodatkom kot dodatni gumb, to je pa tudi to. Ali ima kdo še kakšno idejo za kaj bi se lahko še uporabilo?
FX6300B ::
vem da obstaja tudi fora z IR daš notri potem pa lahko kontroliraš TV pa je čist simpl pač DIY
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti sladoled brez okusaOddelek: Loža | 5273 (3512) | techuser |
» | dlna wifi predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 859 (783) | NeMeTko |
» | Refactoring - slovenski prevod ?Oddelek: Programiranje | 2170 (1941) | kopernik |
» | ISA konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1782 (1595) | totimato |