Forum » Zvok in slika » "Spletna televizija"
"Spletna televizija"
asutarv ::
pozdravljeni
Ker na naši lokaciji kabelska televizija ni mogoča (torej osnovni programi preko antene) me zanima če ve kdo (oz. če sploh obstaja) kakšen ponudnik ki bi ponujal samo gledanje tv preko spleta, brez da bi imel pri njih zakupljen internet in tv? (zanimajo me predvsem športni programi :P )
Hvala za pomoč
Lp, Kabunc
Ker na naši lokaciji kabelska televizija ni mogoča (torej osnovni programi preko antene) me zanima če ve kdo (oz. če sploh obstaja) kakšen ponudnik ki bi ponujal samo gledanje tv preko spleta, brez da bi imel pri njih zakupljen internet in tv? (zanimajo me predvsem športni programi :P )
Hvala za pomoč
Lp, Kabunc
Dr_M ::
Ne, ne mores dobit, avtorske pravice.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
BorutK-73 ::
Če imaš prijatelja ki ima telemachov kabelski paket, ti lahko "posodi" user+geslo za D3GO.
asutarv ::
Bo treba na optiko počakat zgleda :)
Sem mel D3GO pa đe neko siolovo verjanto pa majo dosti programov onemogočenih preko spleta, D3GO mislim da ima celo tako da moreš biti na njihovem omrežju (signalu) da lahko gledaš določene programe (nažalost je športklub med njimi :) )
Vseeno hvala za odgovore :)
Sem mel D3GO pa đe neko siolovo verjanto pa majo dosti programov onemogočenih preko spleta, D3GO mislim da ima celo tako da moreš biti na njihovem omrežju (signalu) da lahko gledaš določene programe (nažalost je športklub med njimi :) )
Vseeno hvala za odgovore :)
kelly1 ::
,.. Seveda se da !! poglej za KODI
nato si naloži ustrezni dodatek,...malo pobrskaj po spletu, youtube,... :), saj bo šlo,... morda kakšen forum,... npr,.. FORUM
SREČNO !!
nato si naloži ustrezni dodatek,...malo pobrskaj po spletu, youtube,... :), saj bo šlo,... morda kakšen forum,... npr,.. FORUM
SREČNO !!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kelly1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach- D3GO (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25475 (3657) | zuz3k |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171629 (29827) | yani2000 |
» | Kateri android TV box/stick? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 39080 (17193) | dykristy |
» | Kateri android TV box za D3GOOddelek: Zvok in slika | 3794 (2244) | yani2000 |