Forum » Pomoč in nasveti » voodoo3 in windows2000
voodoo3 in windows2000
Jakka ::
Inštaliru si bom windows 2000 vendar pa nastane problem pri grafi voodoo 3 3000 TVOUT. Uradnih driverjev za ta OS ni, jaz pa ne bi rad dajal gor kakih beta driverjev. Vem da winsi sami naložijo driverje, vendar bi vseeno naložil primernejše driverje z dodatki.
Zanima pa me če je kdo tle ki ima enako kombinacijo in kere driverje uporablja (verzija)? Kje se jih dobi?
Sej z www.voodoofiles.com sm si zdlju 3 verzije, sam je vprašanje keri so res dobri. Hočem imet nekaj dobrega ne pa en...
Zanima pa me če je kdo tle ki ima enako kombinacijo in kere driverje uporablja (verzija)? Kje se jih dobi?
Sej z www.voodoofiles.com sm si zdlju 3 verzije, sam je vprašanje keri so res dobri. Hočem imet nekaj dobrega ne pa en...
CallMeAl ::
tole naj bi bili trenutno najboljši driverji za Voodooje (baje podpirajo DX9). sam jih imam naložene in ne delajo nobenih problemov, vsebujejo pa tudi 3dfx Tools, ki omogočajo uporabo TV-Outa (pri prvi namestitvi driverjev pride ponavadi do napake pri namestitvi 3dfx Toolsov, zato enostavno po Restartu namestitev ponoviš in nato zadeva deluje).
LP
LP
CallMeAl ::
v zipu se nahaja datoteka Fixliste.txt, v kateri med drugim piše "Volle Directx 9.0 Kompatibilität". če ti kaj ni všeč, se lahko obrneš na njihov forum.
LP
LP
yamato ::
Voodoo 3 3000 niti nima podpore za T&L, torej sta delovanje z DX9 in podpora DX9 dve čisto različni zadevi (Voodoo 3 z Pixel Shader ?!?!?!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki Voodoo 3 + XP?Oddelek: Programska oprema | 1474 (1219) | XS!D3 |
» | Voodoo 3 in Win XP in 3Dfx tools :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1157) | PRiMoZ- |
» | Voodoo 3 3000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1153) | Tomi |
» | Kako instalirat 3dfxocOddelek: Pomoč in nasveti | 920 (792) | minimetro |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1975 (1704) | rookie |