Forum » Zvok in slika » Avtoradio Pioneer SPH-DA120
Avtoradio Pioneer SPH-DA120
clip ::
Pozdravljeni
Če ima morda tak ali podoben radio, me zanima zakaj mi radio iz usb ne predvaja video posnetkov in ne slik.
Sicer tega ne potrebujem pa vendar.Sicer vidi mapo video in slike vendar sta mapi sivi in se ne da pogledat vsebine v njih.
Bypass za ročno zavoro sem naredil, tako da to ne bi smel biti problem.Sicer so v navodilih napisane omejitve glede ločljivosti ampak ne razumem, da mi noče niti odpreti mape v kateri so slike in video posnetki.
Zahvaljujem se za vsak odgovor.
lp
Če ima morda tak ali podoben radio, me zanima zakaj mi radio iz usb ne predvaja video posnetkov in ne slik.
Sicer tega ne potrebujem pa vendar.Sicer vidi mapo video in slike vendar sta mapi sivi in se ne da pogledat vsebine v njih.
Bypass za ročno zavoro sem naredil, tako da to ne bi smel biti problem.Sicer so v navodilih napisane omejitve glede ločljivosti ampak ne razumem, da mi noče niti odpreti mape v kateri so slike in video posnetki.
Zahvaljujem se za vsak odgovor.
lp
Pozdrav od Clipa
Scorpia ::
Si probal pri ugasnenjem motorju? Še enkrat preveri, če je vse prav povezano zadaj za radiem ali pa v nastavitve avtoradia, da ni kakšna omejena vporaba.
////
Fuks ::
Tudi sam imam en Pioneer avtoradio. Če hočeš predvajat slike/videe moraš spodaj preklopit media type (privzeto je audio).
V spodnjem "toolbaru" moram pri menu najprej pritisnit ">>" da vidim vse opcije, potem pa "Media" za filme in šeenkrat "Media" za slike (zakaj le bi slike kdo gledal na avtoradiu si pa nisem znal nikoli predstavljat :D)
V spodnjem "toolbaru" moram pri menu najprej pritisnit ">>" da vidim vse opcije, potem pa "Media" za filme in šeenkrat "Media" za slike (zakaj le bi slike kdo gledal na avtoradiu si pa nisem znal nikoli predstavljat :D)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15047 (9346) | Trupl0 |
» | Original glasbeni CD ne delaOddelek: Programska oprema | 1955 (1570) | vine |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4376 (2765) | kapca81 |
» | 100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8147 (6186) | frikec() |
» | Naredite si pred kopiranjem zaščiten CDOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4990 (3749) | Matrin |