Forum » Zvok in slika » Windows media predvajalnik (tudi dlna client)
Windows media predvajalnik (tudi dlna client)
ropo009 ::
Hi,
potreboval bi en, preprost za uporabo, medijski predvajalnik, ki bi tekel na windows.
Želene lastnosti:
- enostavna uporaba
- prikaz direktorijev (podobno kot raziskovalec)
- predvajanje vseh elementov (videov, slike) v konkretnem direktoriju (od izbranega do zadnjega)
- pregled dlna serverjev in pregled ter predvajanje od tam (prikaz direktorijev)
Trenutno sem testiral Kodi, MediaMonkey, VLC, Window Media Player.
Vsi delujejo, samo so (po mojem mnenju) precej nerodni za uporabo. WMP na primer noče
prikazat hierarhije direktorijev (ali pa ne vem kje to vključit), ostali to znajo a zraven
vseh dodatkov (menije, opcij) se kar izgubiš.
Uporabniki, katerim je to namenjeno niso najbolj vešči in za njih bi želel čimbolj preprosto
zadevo.
lp
potreboval bi en, preprost za uporabo, medijski predvajalnik, ki bi tekel na windows.
Želene lastnosti:
- enostavna uporaba
- prikaz direktorijev (podobno kot raziskovalec)
- predvajanje vseh elementov (videov, slike) v konkretnem direktoriju (od izbranega do zadnjega)
- pregled dlna serverjev in pregled ter predvajanje od tam (prikaz direktorijev)
Trenutno sem testiral Kodi, MediaMonkey, VLC, Window Media Player.
Vsi delujejo, samo so (po mojem mnenju) precej nerodni za uporabo. WMP na primer noče
prikazat hierarhije direktorijev (ali pa ne vem kje to vključit), ostali to znajo a zraven
vseh dodatkov (menije, opcij) se kar izgubiš.
Uporabniki, katerim je to namenjeno niso najbolj vešči in za njih bi želel čimbolj preprosto
zadevo.
lp
- spremenilo: ropo009 ()
Thuban ::
Preizkusi če Media Player Classic ponuja vse kar potrebuješ.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
ropo009 ::
Znova sem preizkusil vse in še nekaj drugih. Izkazalo se je, da bo Kodi
ustrezna rešitev. V prvem poizkusu sem spregledal nekatere možnosti. Res
je, da je potrebno pazit kaj izbereš in temu primerni so prikazi datotek.
lp
ustrezna rešitev. V prvem poizkusu sem spregledal nekatere možnosti. Res
je, da je potrebno pazit kaj izbereš in temu primerni so prikazi datotek.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri HD Player za dedka?Oddelek: Zvok in slika | 1418 (1161) | Nagi Bator |
⊘ | WD HD TV media player - razočaranje in vprašanja!Oddelek: Zvok in slika | 5161 (4846) | OmegaBlue |
» | Dostopnost RTV Slovenija in MediaPlayerConnectivityOddelek: Zvok in slika | 3501 (3395) | pivmik |
» | Urejanje glasbe!Oddelek: Programska oprema | 2709 (2600) | Ziga Dolhar |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2491 (2149) | JagPanzer |