Forum » Zvok in slika » LG 49LF540
LG 49LF540
Dule1974 ::
Pozdravljeni.
Ker sem popolnoma skregan s tehniko, me zanima, če lahko povežem svoj novi tv LG 49LF540 s telefonom, tako, da bi preko njega na tv-ju lahko gledal npr. Youtube, slike, svoje videoposnetke, ipd.Če ima morda, kdo takšen tv bi ga prosil za pomoč.
Že vnaprej lepa hvala za odgovore.
Lp, Dule
Ker sem popolnoma skregan s tehniko, me zanima, če lahko povežem svoj novi tv LG 49LF540 s telefonom, tako, da bi preko njega na tv-ju lahko gledal npr. Youtube, slike, svoje videoposnetke, ipd.Če ima morda, kdo takšen tv bi ga prosil za pomoč.
Že vnaprej lepa hvala za odgovore.
Lp, Dule
Ales ::
Lahko ga povežeš tudi s kablom, točno katerega rabiš pa je odvisno od telefona. SlimPort ali MHL. Se pa najde tudi kak telefon, ki ne podpira tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9768 (1694) | stevemcq_ |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23681 (5976) | zavajon |
» | Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30839 (24040) | xmetallic |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6392 (5072) | next3steps |
» | Kako se rešiti Telekoma? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14217 (9219) | chikitoka |