Forum » Šola » Voznik tovornjaka/avtoprevoznik
Voznik tovornjaka/avtoprevoznik
phrov ::
Živjo!
Sem v 8. razredu OŠ in raziskujem kaj bom po poklicu. Zelo rad bi postal voznik tovornjaka/avtoprevoznik. Zanima me predvsem kakšno izobraževanje je potrebno in kaj se tiče glede plače. Zanima me predvsem špedicija, torej prevozi v tujino. Hvala.
Sem v 8. razredu OŠ in raziskujem kaj bom po poklicu. Zelo rad bi postal voznik tovornjaka/avtoprevoznik. Zanima me predvsem kakšno izobraževanje je potrebno in kaj se tiče glede plače. Zanima me predvsem špedicija, torej prevozi v tujino. Hvala.
mat xxl ::
Malo poznam situacijo, lahko si pa pogledal tudi v pon. oddajo Tednik in ja, lahko ti močno odsvetujem ta poklic, razen, če bi rad postal novodobni suženj, ki ga vsi izkoriščajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Biti/postati nepremičninski agent?Oddelek: Loža | 8880 (550) | nekikr |
» | Nakup in dostava @ agt.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6891 (5245) | __Devil__ |
» | dvd player in zunanji trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2619 (2535) | AlienGT |
» | povezava dveh računalniokv na isto adsl linijoOddelek: Omrežja in internet | 777 (777) | Good Guy |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2176 (1624) | Ch4N93 |