Forum » Pomoč in nasveti » Gmail kot pop odjemalec
Gmail kot pop odjemalec
matobeli ::
A je google delal kakšne čistke/spreminjal politiko glede POP3 odjemalca v gmailu?
Sem imel en služben mail preko pop3 gor in danes ne deluje več posredovanje, strežnik javi napako da naj email naslov ne bi obstajal.
Če ima kdo podobno naj prosim preveri, da ni google naše dome dal na kakšno ignore listo.
Sem imel en služben mail preko pop3 gor in danes ne deluje več posredovanje, strežnik javi napako da naj email naslov ne bi obstajal.
Če ima kdo podobno naj prosim preveri, da ni google naše dome dal na kakšno ignore listo.
DSI ::
Je že kar nekaj časa od kar sem nazadnje to funkcionalnost uporabljal...ampak kakšni dve leti nazaj je Google pri POP3 odjemalcu začel preverjati veljavnost strežniških certifikatov.
Pogoj da dovoli prejemanje pošte je da je:
a) certifikat oddaljenega POP3 strežnika še veljaven (ni potekel),
b) certifikat izdan od zaupanje vrednega CAja.
Torej možno je, da vam je na službenem poštnem strežniku potekla veljavnost certifikata in zadeva zato ne deluje več.
Pogoj da dovoli prejemanje pošte je da je:
a) certifikat oddaljenega POP3 strežnika še veljaven (ni potekel),
b) certifikat izdan od zaupanje vrednega CAja.
Torej možno je, da vam je na službenem poštnem strežniku potekla veljavnost certifikata in zadeva zato ne deluje več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7675 (6380) | tony1 |
» | Prenos pošte iz Outlook Express v poštni nabiralnik SiolOddelek: Omrežja in internet | 2574 (2467) | 111111111111 |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10748 (10748) | Gandalfar |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5446 (4835) | Matko |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17982 (14664) | the_unborn |