Forum » Na cesti » Opel Astra G 1.7 DTI Caravan
Opel Astra G 1.7 DTI Caravan
philips97 ::
Pozdravljeni!
Prosim za en nasvet oziroma pomoč. Na Opel Astri sem zamenjal tesnilo glave ter glavo dal pobrusiti, ker je avto mešal vodo in olje ter je zelo kadil(paro). Po popravilu pa pri vozilu spet zmankuje hladilna tekočina ter se meša z oljem oziroma vozilo še vedno kadi paro ter nima moči oziroma pospeškov. Mehanika sem klical, ki mi je ta motor prodal in mi je povedal, da se da to popraviti in sem ga oprašal kako to popravim in mi je odgovoril, da bo vstavil puše notri več pa noče povedati. Zdaj pa vas prosim, da mi poveste karkoli o tem če se kdo spozna kaj več na te zadeve, da bi sam popravil to (kam bi prišle te puše). Ali je to sploh možno, da me ne bo orubil. Lp.
Prosim za en nasvet oziroma pomoč. Na Opel Astri sem zamenjal tesnilo glave ter glavo dal pobrusiti, ker je avto mešal vodo in olje ter je zelo kadil(paro). Po popravilu pa pri vozilu spet zmankuje hladilna tekočina ter se meša z oljem oziroma vozilo še vedno kadi paro ter nima moči oziroma pospeškov. Mehanika sem klical, ki mi je ta motor prodal in mi je povedal, da se da to popraviti in sem ga oprašal kako to popravim in mi je odgovoril, da bo vstavil puše notri več pa noče povedati. Zdaj pa vas prosim, da mi poveste karkoli o tem če se kdo spozna kaj več na te zadeve, da bi sam popravil to (kam bi prišle te puše). Ali je to sploh možno, da me ne bo orubil. Lp.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Mavrik ()
Sami ::
Na tvojem mestu bi avto dal pregledati k drugemu mehaniku ali prašaj na Opel servisu, boš videl na čem si.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Spajky ::
Lahko, da je blok počen (nov motor v tem primeru) ... Ali ima olje belkasti odtenek, mehurčke ? (preveri na palici!) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Seljak ::
Če prihaja voda v prostor kjer je olje potem je prepihana tesnilka,ki pride med blokom motorja in glavo motorja. Če se še naprej dogaja,je velika verjetnost,da je blok motorja kje počen (v tem primeru je popravilo brezpredmetno zaradi ekonomske računice). Zelo odsvetujem vožnjo z tem avtomobilom,ker lahko pride do večje škode kot je že,saj lahko motor "zariba". Preveri kakšen je pokrovček za olje, Ponavadi,ko se zgodi omenjeno se na "štoplu" pojavi nekakšna bela smetana,kar je prvi znak,da je nekaj narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmanjkuje antifriza.. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18539 (16617) | krneki0001 |
» | Hladilna tekočina izginja a ne vemo kam... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 48043 (44227) | Telbanc |
» | Opel Astra (H) GTC 2008Oddelek: Na cesti | 7616 (6010) | Scorpia |
» | Menjava tesnila na glavi -rabim avtomehanikaOddelek: Na cesti | 10796 (10172) | hocevar91 |
» | Pomoc pri nakupu avtomobila od 400k do 650 kOddelek: Na cesti | 4867 (3745) | SynTax64 |