Forum » Pomoč in nasveti » Galaxy S6 segrevanje
Galaxy S6 segrevanje
Jobs191 ::
Moj Galaxy S6 postane zelo vroč že po nekaj minutni uporabi. Med uporabo ga ne polnim Uporabljam pa samo aplikacije kot so Chrome itd. Telefon sem že 2x factory resetiral pa je še vedno isto. Nimam trenutno nobenih drugih aplikacij kot tistih, ki so bile gor pa se vseeno segreva.
Je to normalno?
Telefon ima gor stock rom in ni bil nikoli rootan. Kupljen je bil decembra.
Je to normalno?
Telefon ima gor stock rom in ni bil nikoli rootan. Kupljen je bil decembra.
xda develope ::
Sam na navadni s6 nisem imel teh problemov niti sedaj jih nimam na s6 edge plus samo med polnjenjem se segreva malo bolj.
loveJDM ::
Nesi nazaj,garancija,naj porihtajo pa je to to...Lahko probaš še hard reset samo dvomim da bo kaj pomagalo.
slon ::
Ko si na netu ali imaš vklopljen LTE oz. 4G?
Meni se dogaja, kadar na note 3 brskam na netu in imam vklopljeno LTE povezavo se zadnja stran note 3 fino segreje. Probi preklopit na 3g in nato probaj če je potem S6 manj vroč.
Meni se dogaja, kadar na note 3 brskam na netu in imam vklopljeno LTE povezavo se zadnja stran note 3 fino segreje. Probi preklopit na 3g in nato probaj če je potem S6 manj vroč.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
shadeX ::
Med samim brskanjem se nobena naprava ne bi smela tako segreti, da bi si lahko že jajce spekel na pokrovu. Nesi v garancijo.
+slon
Dogaja se tudi na ko sem na WIFI-ju...
+shadeX
Saj tudi verjetno bom ampak problem je, da je servis v Ljubljani kar je 200km stran od mene
Dogaja se tudi na ko sem na WIFI-ju...
+shadeX
Saj tudi verjetno bom ampak problem je, da je servis v Ljubljani kar je 200km stran od mene
+xda develope
Kupil sem ga v Avstriji.
Zdaj sem še enkrat naredil hard reset in zgleda, da je bolje. CPU-Z kaže temperaturo (exynos-therm) 32 stopinj.
Kupil sem ga v Avstriji.
Zdaj sem še enkrat naredil hard reset in zgleda, da je bolje. CPU-Z kaže temperaturo (exynos-therm) 32 stopinj.
xda develope ::
Če si kupil v At bi šel na ram2 samoplačniško.Če se motim naj me kdo popravi.
Drugače pa super da si uspel urediti.
Drugače pa super da si uspel urediti.
Scorpia ::
Update naredi, ce se nisi. Meni se s6 med igranjem niti, do polovice ne greje, kot se je bivsi s3.
////
+xda develope
Nima Samsung EU garancije, ki velja v vseh članicah?
+Scorpia
Update na katero verzijo natančno?
Nima Samsung EU garancije, ki velja v vseh članicah?
+Scorpia
Update na katero verzijo natančno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jobs191 ()
Scorpia ::
Vsaj dva popravka sta bila, zadnje 3-4 mesece, tako da poglej če ti je dal te popravke.
////
+Scropia
en popravek je bil prešnji mesec
Skratka problem se je pojavil ponovno...RAM 2 servis mi je odgovoril, da telefon še vedno normalno deluje tudi če ima nad 60 stopinj
+xda develope
Sem preveril in na RAM2 pravijo, da lahko brez težav uveljavim garancijo pri njih čeprav je bil telefon kupljen v Avstriji
en popravek je bil prešnji mesec
Skratka problem se je pojavil ponovno...RAM 2 servis mi je odgovoril, da telefon še vedno normalno deluje tudi če ima nad 60 stopinj
+xda develope
Sem preveril in na RAM2 pravijo, da lahko brez težav uveljavim garancijo pri njih čeprav je bil telefon kupljen v Avstriji
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S7 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 88525 (16168) | Han |
» | Samsung Galaxy S6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93525 (35699) | theStranger |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336445 (82955) | 21kiss |
» | Galaxy S4 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1004) | Jobs191 |
» | Zakaj rootat?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3995 (3503) | exibo |