Forum » Pomoč in nasveti » Adafruit - alternativne spletne trgovine
Adafruit - alternativne spletne trgovine
flameir ::
Pozdravljeni,
na spodnji strani sem si naredil košarico z veliko elementi, saj je stran izjemno urejena. Pri zaključku naročila sem ugotovil, da bi bila najcenejša poštnina kar 100€, kar se mi zdi absolutno preveč, če naročim za 150€ robe. Zanima me, če kdo pozna kakšno podobno stran s podobnim naborom izdelkov. Po možnosti kje v evropi, sicer pa nekje, kjer bo poštnina občutno manjša. Hvala.
LINK: www.adafruit.com
na spodnji strani sem si naredil košarico z veliko elementi, saj je stran izjemno urejena. Pri zaključku naročila sem ugotovil, da bi bila najcenejša poštnina kar 100€, kar se mi zdi absolutno preveč, če naročim za 150€ robe. Zanima me, če kdo pozna kakšno podobno stran s podobnim naborom izdelkov. Po možnosti kje v evropi, sicer pa nekje, kjer bo poštnina občutno manjša. Hvala.
LINK: www.adafruit.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 84395 (1454) | buttcrack |
» | EU pripravlja ukrepe za cenejšo čezmejno dostavo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30267 (24904) | Mr.B |
» | Naknadno zaračunavanje poštnineOddelek: Loža | 4252 (3422) | bbbbbb2015 |
» | Spisek tujih online trgovinOddelek: Kaj kupiti | 8091 (5161) | Obssesen |
» | ebay "iz nemčije" kot npr "iz anglije"...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6417 (5625) | matej_jack |