Forum » Programska oprema » Izgubljeni podatki v Outlooku (MS Exchange)
Izgubljeni podatki v Outlooku (MS Exchange)
afro~dizzy~act ::
Hi!
Res rabim eno zelo veliko pomoč!
Pri kolegu sem na Outlook 2000 šel nastavljat SiOLov e-mail. Pred tem je bil računalnik povezan v podjetju na MS Exchange server, vendar se ga ni več uporabljalo. Sedaj, ko je tip dobil ADSL in s tem pripadajoči e-mail mi je Outlook 2000 ob namestitvi tega zatežil, da nima podpore za POP in naj mu dam original inštalacijski medij, da bo nekaj inštaliral. Hkrati me je tudi nekaj opozoril, da Exchange ne bo več deloval. OK, zadeva se inštalira, SiOLov POP mail deluje brez problema, vendar so vsi podatki (pošta, naslovi, beleže, ipd.) izginili! So pa bili lokalno na računalniku, saj jih je lahko pregledoval tudi, ko je bil računalnik prestavljen na novo lokacijo.
NAAA POOMOOOČ!
Sem našel nekaj *.PST datotek na disku, jih uvozil, a nič ne kaže, da bi bilo kaj videt! Rabim podatke, ki so se nalagali preko prejšnjega stanja!
Prosim za pomoč! Sem pripravljen plačati!
Hvala.
Res rabim eno zelo veliko pomoč!
Pri kolegu sem na Outlook 2000 šel nastavljat SiOLov e-mail. Pred tem je bil računalnik povezan v podjetju na MS Exchange server, vendar se ga ni več uporabljalo. Sedaj, ko je tip dobil ADSL in s tem pripadajoči e-mail mi je Outlook 2000 ob namestitvi tega zatežil, da nima podpore za POP in naj mu dam original inštalacijski medij, da bo nekaj inštaliral. Hkrati me je tudi nekaj opozoril, da Exchange ne bo več deloval. OK, zadeva se inštalira, SiOLov POP mail deluje brez problema, vendar so vsi podatki (pošta, naslovi, beleže, ipd.) izginili! So pa bili lokalno na računalniku, saj jih je lahko pregledoval tudi, ko je bil računalnik prestavljen na novo lokacijo.
NAAA POOMOOOČ!
Sem našel nekaj *.PST datotek na disku, jih uvozil, a nič ne kaže, da bi bilo kaj videt! Rabim podatke, ki so se nalagali preko prejšnjega stanja!
Prosim za pomoč! Sem pripravljen plačati!
Hvala.
flashroyal ::
Desni klik na outlook, properties, show profiles, delete profila ki obstoja, naredi nov profil, pokazi na pst file kjer so maili z browse in apply, to bi moralo delovati.
Mercier ::
Na Exchange se sicer ne spoznam, ampak če je zadeva delovala preko MAPI protokola, so bile datoteke na severju in je pač do njih dostopal s katerekoli lokacije z dostopom do serverja. (je pa tudi možnost keširanja na disk)
A na Exchange-a se pa ne moreš več prijavit?
A na Exchange-a se pa ne moreš več prijavit?
C_maniak ::
Ja kulkr sm jez razumel tk ni blem, da ne bi blo več podatkov na disku, ampak jih sam ne more odpret.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275861 (20792) | Matko |
» | Pretvorba Thunderbird v OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (1264) | markhenry |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7589 (6294) | tony1 |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2540 (485) | MrStein |
» | Iz Outlooka v GroupwiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1171) | Shadow666 |