Forum » Pomoč in nasveti » PS3 Fat - Ne zazna diska
PS3 Fat - Ne zazna diska
Tropex ::
Živjo,
imam ps3 fat playstation in sem malo prej igral igro in mi je, ko je bilo treba nekaj zloudati bila tema in tako ostalo (očitno zamrznilo). Playstation sem ugasnil in še enkrat prižgal. Cd-ja ne zazna več. Poskusil sem z drugim in tretjim cdjem, nobenega ne zazna več.
Playstation je pred tem bil prižgan celo noč oz. tudi dlje. Ker sem ga pozabil ugasniti sam, ga je punca ko je pospravljala izklopila iz elektrike direktno. Ko sem prižgal playstation me je opozorilo, da sistem ni bil pravilno ugasnjen. Nato sem igral in se je zgodilo kot sem zgoraj opisal.
Ali je imel že kdo tako izkušnjo in kaj ste naredili?
Koliko bi lahko stal servis in kateri servis je vreden zaupanja?
Ali se splača sam popravljat, da bi ga odprl in očistil laser (ker predvidevam da je to)?
Hvala za pomoč,
Tropex
imam ps3 fat playstation in sem malo prej igral igro in mi je, ko je bilo treba nekaj zloudati bila tema in tako ostalo (očitno zamrznilo). Playstation sem ugasnil in še enkrat prižgal. Cd-ja ne zazna več. Poskusil sem z drugim in tretjim cdjem, nobenega ne zazna več.
Playstation je pred tem bil prižgan celo noč oz. tudi dlje. Ker sem ga pozabil ugasniti sam, ga je punca ko je pospravljala izklopila iz elektrike direktno. Ko sem prižgal playstation me je opozorilo, da sistem ni bil pravilno ugasnjen. Nato sem igral in se je zgodilo kot sem zgoraj opisal.
Ali je imel že kdo tako izkušnjo in kaj ste naredili?
Koliko bi lahko stal servis in kateri servis je vreden zaupanja?
Ali se splača sam popravljat, da bi ga odprl in očistil laser (ker predvidevam da je to)?
Hvala za pomoč,
Tropex
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS4 nikoli se videl, kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 12460 (9274) | svecka |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51505 (18022) | kiFni |
» | Trdi disk padel na tla:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 3245 (2451) | opeter |
» | Pogosto "zmrzovanje" računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (835) | Turboo28 |
» | Kaj ima CD-ROM veze z miško?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (916) | astras |