» »

WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem

WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem

`ripper` ::

Razmišljam o nakupu tele žvali, samo sem od nekoga slišal da menda ta Tuner slike nima ravno na vrhuncu kvalitete. Pomoje da tko zanič slika spet ne more bit, samo bom rajši prašal, če je kdo s tem izkušnje že imel. Predvsem me nakup tega interesira, ker stvar dela v XPjih :)), kar za Pinnacla tezko rečem, ker še nisem slišal za osebo, ki bi ji ga uspelo usposobit, možno pa tud da premal poslušam ;);)

Vaše mnenje?
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

boštjan ::

tema o pinnacle TV, če ti kaj pomaga

partysound ::

jst sem imel tv 2000xp, pa je zame totalen jajc. frend ma pa ALL IN WONDER pa dela tv ko nora. teli tv tunerji so en jajc!!!!!!!

Daj raje malo več keša in si kupi soliden tv, kot sem to storil jaz in je stvar boljša.
pol daš pa tv pred postlo in gledaš dvixe. raje glej programe na tv, ne pa da ti kišta ventilira pozno v noč in pol še ustaneš da jo ugasneš.

resnično dobr premisl.

cene ne lažejo.
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net

mnja, lih zato se odlocam o nakupu tega sranja, ker:
1.) mam tok mejkn kabinetk, da prov lepo nimam kam TVja utaknt, ni placa enostavno
2.) compa eetq nikol ne ugasam tko da glede tega ni pene, nism clovek k si nastima
tv pa zaspi ob njem. K crknem, grem spat brez ostalih "motecih artefaktov" :))

Mene vec al manj bolj zanimima kwaliteta slike same, ker zavedam se da je slika na TVju bolsa in manj problemov dela, ker TV utaknes v strom in dela, tukej pa nastopi problem, ki ga pinnacle ne mara najboljs - sm namrec veseli uporabnik XPjev, in kot sm razbral v forumu, noben se ni spravu te kombinacije v tek ;)

Drgac pa hvala za mnenja ;)
bibl bubl babl ble

falotXP ::

No že "stotič" pišem o tem Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe...-imam to zadevo in mi dela ok...itak, da slike ne moreš primerjat z nekim sodobnim TV-jem, ampak je za ta denar dobra izbira. Lepo je tudi to, da skoraj vsaki mesec izide novi softwer in gonilniki za to zadevo, kar izboljšuje kvaliteto slike in funkcij. Podpira mi tudi 5.1 zvok in da ne pozabim, da je še zraven odličen radio, ki dela res super. No, torej na kratko...kar se tiče nekih TV-tunerjev tam do/okrok 20k SIT je ta najboljša izbira samo vzemi Deluxe ali Expert (ne vem, če se je dobi v SLO) verzijo. Ni nobenih problemov z delovanjem v Win XP, ME in Win 98, tako, da ti to TV karto priporočam, samo od nje ne pričakuj nekaj dosti oz. nekaj kar niti TV ne zmore. Pa še to... omogoča tudi zajemanje videa, glasbe v različnih formatih... Če te še kaj zanima pred nakupom samo vprašaj.

TribesMan ::

Jest jo mam tudi in se popolnoma strinjam z falotXP-jem, pac ce hoces vec kupi TV ali kako profi zadevo.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

nodes ::

Popolnoma se strinjam z zadjima dvema.
Ima kvaliteten video IN. Video enostavno zakodiraš, zajameš v mpeg2 na kakšnem 2000 MHz CPU-ju (kakšna je potrebna min. hitrost CPU-ja je bilo že enkrat na forumu), celo direktno v Divx gre na 3000 CPU-ju.

Sprejemanje TV signala ni problematično, če nimaš preveč odbit signal, kar velja za običajen TV kot tudi vse TV tunerje. Da bi ATI kar vse signale lovil in to predvajal brez senc..malo morgen.

tx-z ::

js mam ta tvtuner od septembra. Slika je vredu, zvok je zanč. Lahko pa sicer daš fine tuning pa se slika zslabša, zvok pa je mal boljši. To da je zvok zanč, pomen tle da šumi.
Radio pa tko,,ne vem glih k mam anteno samo na omari ampak je recimo kr dober.
Skupno: če najdš boljši tvtuner rajš unga vzam, k ta ni kej preveč dober.
tx-z

nodes ::

Jest bi reku, da imaš slab TV sprejem.

tx-z ::

pomojm ne, kr na tvju je odlična slika, na tastarmu tvtunerju -dela sam na ATI grafični (tastari), je pa tut zvok pa slika zlo dobra.. Sm probu z ojačevalcem pa je isto (na vseh možnih mestih)
tx-z

Mhm..zelo vam fala za tele podatke:) Mam samo en strasen problem, in to je da sm kupu avto in je usak tolar prevec za karkol zdej :D K si bom mal opomogu, bom tud to ubodu, sam zdele so bl pomembne druge stvari
bibl bubl babl ble

urosv ::

Za taksen dnar boljsega tunercka ni! To mi lahko verjamete!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010189 (7998) edublin
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
507419 (5486) Tiash
»

TV Tuner (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
554391 (3439) tec
»

Nakup TV tunerja