» »

Kateri 7.1 ojačevalec, da ima ojačan izhod za sub?

Kateri 7.1 ojačevalec, da ima ojačan izhod za sub?

Vocko ::

Do pred kratkim sem imel za hišni surround Logitechov sistem Z-5500. Sedaj mi je skurilo ojačevalec na subu, ki seveda poganja vse.
Ali obstaja kak ojačevalec, na katerega lahko direktno priklopim zvočnike (to itak lahko na vsakega) in pa tudi sub (ki nima svojega ojačevalca). Uporabil bi kar tega Logitechovega, s tem da bi naredil bypass vgrajenega ojačevalca in priklopil direkt na novega.

Na novem ojačevalcu potrebujem samo daljinca ter optični vhod, drugo mi je višek :)

Nisem audiofil in imam doma majhno hčer, tako da ne rabim neke hude kvalitete, se pravi do nekje 300€.
Alternativa mi je kupiti spet Logitech zvočnike z-906, pa pač priklopim obstoječe stare zvočnike, uporabim pa novi sub/ojačevalec, samo to mi nekako ne diši.

Hvala za odgovore!

Scorpia ::

Ceneje bo tega popraviti. Odnesi v ka av servis, pa naj ocenijo skodo.
////

gregor_m ::

Ne vem ali je napaka v naslovu, ker tvoji zvočniki so 5.1. Za 300e dobiš že kar konkretni 5.1 ojačevalnik/receiver.
onkyo 525
onkyo sr333

Imata to kar rabiš plus milijon drugih funkcij.

Poldi112 ::

On hoče aktivni izhod za woofer. Vsaj tale spodnji, katerega link dela, ima izgleda pasivnega.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

b3D_950 ::

Poldi112 je izjavil:

On hoče aktivni izhod za woofer. Vsaj tale spodnji, katerega link dela, ima izgleda pasivnega.

V bistvu je ravno obratno. Ima PRE-OUT za sub, nima pa izhoda, kamor lahko priključiš pasivni subwoofer.

http://www.uk.onkyo.com/downloads/2/7/1...

HT-S3705 z izhodom za pasivni zvočnik:
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere zvočnike za hišni kino kupiti?

Oddelek: Zvok in slika
386660 (5931) Janac
»

woofer (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti