» »

Zahodna Civilizacija in Cuckold fetish

Zahodna Civilizacija in Cuckold fetish

1
2
»

jype ::

nagaplz> Na zahodu je na oblasti posvojen črnc.
nagaplz> V nemčiji pa je na oblasti ženska.
nagaplz> Obe državi sta šli samo navzdol.
nagaplz> Vztrajno zmanjševanje moči belcev je načrtno.

Moram nehat odgovarjat na blodnje: ZDA in Nemčija gresta oba navzgor, "head of state" pa v resnici itak nima bistvenega vpliva na to.

nagaplz> Pa tudi slikic ne razume.

Boš moral pokazat precej več kot "slikice". Realna slika pravi, da so ženske vedno bolj zadovoljne s svojim življenjem, z eno samo luknjo: Globalna finančna kriza je mnogim bistveno poslabšala kvaliteto življenja.

nagaplz ::


Moram nehat odgovarjat na blodnje: ZDA in Nemčija gresta oba navzgor, "head of state" pa v resnici itak nima bistvenega vpliva na to.


Blodiš ti jype
Debt to GDP
Obama začel s 84.2% končal s 102.7%


Boš moral pokazat precej več kot "slikice". Realna slika pravi, da so ženske vedno bolj zadovoljne s svojim življenjem, z eno samo luknjo: Globalna finančna kriza je mnogim bistveno poslabšala kvaliteto življenja.


Ti še sam sebi lažeš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nagaplz ()

Smurf ::

nagaplz je izjavil:


Blodiš ti jype
Debt to GDP
Obama začel s 84.2% končal s 102.7%

A s tem si hotel dokazati, da nimas pojma o ekonomiji?

nagaplz ::

Smurf je izjavil:

nagaplz je izjavil:


Blodiš ti jype
Debt to GDP
Obama začel s 84.2% končal s 102.7%

A s tem si hotel dokazati, da nimas pojma o ekonomiji?


A s tvojim stavkom probaš dokazati da ti nimaš pojma o ekonomiji ? :))

Kenpachi ::

Cist za info, ce koga zanima, je zenski ekvivalent temu terminu Cuckquean.

Kaksno je razmerje zanimanja za oba (oz. koliksen je delez enih fetishistov proti drugim), ne vem.
Zaraki Kenpachi.

Bellzmet ::

@kenpachi: na žalost je sex zadnja tema v tej temi. Naslov teme ali odgovori so strašansko zgrešeni, saj se tukaj prerekajo o rasah, rasizmu, migracijah, državnih ureditvah in en kup drugih zadevah, ki naj bi imeli povezavo (!?) z omenjenim fetišem. Se pravi določanje rase, tolerance, izobrazbe, države na osnovi fetiša, ki ga prakticirajo. Korelacija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellzmet ()

Bellzmet ::

Npr. sex na kolesu. Npr. norvežan natepava (v tvoji prisotnosti) tvojo ženo na kolesu. Ali gre tukaj za rasizem (je belopolt), migracijo (je prišel v Slovenijo) ali za trening (švica kot konj)? Ali pa lahko rečemo, da gre samo za cuckold, ki ga nekateri radi prakticirajo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellzmet ()

Kenpachi ::

Jaja, sem prebral temo, lurkam, nisem se pripravljen vpletat ker ljudje naceloma radi (namenoma) narobe interpretirajo napisano, tako da sem samo navrgel pojem kot zanimivost (in kot subscription na temo).

Carry on.
Zaraki Kenpachi.

D3m ::

Še par podobnih tem pa bo S-T ratal greznica.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Odin ::

Kot prvo, praviš da nisi rasist, ok verjamem, ampak v tej temi imaš probleme s prevladami različnih 'ras' nad drugimi (in tudi ver), pišeš kot rasist, misliš kot rasist, govoriš kot rasist, oprosti če sem za hip pomislil...
Kaj tocno je rasisticnega ce opozorim da imajo belci problem s svojo novo kulturo, ki zmanjsuje njihove pripadnike? O prevladah ras pa govoris ti. In zanimo da zgleda nimas nobenega problema s prevlado razlicnih ras.. A imas kaksno posebno raso v mislih, ki se ti bolj dopade za to prevlado ali ti je vseeno in je glavno da se stevilo belcev zmanjsa? A imas ti malo rasista v sebi?

Kot drugo, kakršnekoli spolne prakse s privoljenjem vseh akterjev jaz v nobenem slučaju ne vidim kot problem, ne kot problem zahoda, ne kot kakšen drug problem
Jaz vidim to kot en izraz nase evolucijske. Cuckoldry je prisotnen v ljudeh ker ima dolocene evolucijske prednosti - to ni kr nek cuden slucaj. Cuckoldry na skupinski ravni pa ima tudi mogoce dolocene evolucijske prednosti. Osvojena skupina ki sodeluje s osvojalcem in se obrne proti sebi ima vecje moznosti da jih osvojalec ne ubije, ker jih vec ne smatra za nasprotnike. S tem geni osovjene skupine prezivijo.
Danes je ta cuckoldry fetish med belci rekordno popularen. A je to zaradi nasega samoobrambnega evolucijskega odziva, ki nam pravi da se moramo sami proti sebi obrnit, da prezivimo, ali je to kaj drugega. A je odziv medijev ki prikrivajo in cenzurirajo masivne spolne napade in za katere krivijo domacine izraz tega samoobrambnega mehaznizma? A je odziv formurasev, ki me zmerjajo z rasistom posledica tega samoobrambnega mehanizma? Ker ce je, potem bi jaz rekel da je ta reakcija na neko namisleno zunanjo nevarnost mocno pretirana.

Vzami nas imunski sistem za lazjo predstavo. Imunski sistem je pridobljen skozi evolucijo in je obrambni mehanizem. Ampak vcasih se imunski sistem obrne na svojo telo, ko prepozna celice lastnega organizma kot tujek in jih zeli unicit. To je napacni odziv imunskega sistema in je lahko smrtno nevaren. To imenujemo avtoimunska bolezen (primer je sladkorna, multipla skleroza).

Podobno je s cuckoldry na skupinski ravni. Cuckoldry je pridobljen skozi evolucijo in je tudi obrambni mehanizem. Ampak cuckoldry je samo koristen ko je skupina pod pravim napadom in je izbira ali smrt ali pa sodelovanje z nasprotnikom. Ce pa skupina ni pod napadom in hkrati pride cuckoldry na politicni ravni do izraza, pa je to napacni odziv (kot avtoimunska bolezen) in je lahko zelo nevaren odziv tej skupini.

Zaradi tega vidim jaz problem s to spolno prakso. Ne zaradi etike ali morale, ampak zaradi tega ker me skrbi da je to samoobrambni odziv belcev proti nakemu namisljenem problemu in smo se zaceli samo-unicevat brez razloga. Kot primer je bil ta samoobrambni odziv bil pravilen pri Nemcev po koncu WW2. Dejstvo je da je bilo ogromno Nemk posiljenih ko so zavezniki prisli v Nemcijo a Nemcem niti na pamet ni prislo, da bi ta posilstva javno obsodili, ker bi to bila smrt. Brez tega odziva bi Nemcijo verjetno izravnali in izbrisali in vec ne bi obstajali. Nas odziv pa je danes napacen, ker mi nismo pod nobeno okupacijo, ampak se vseeno vedemo kot da smo. V kratkem, ni nobenega razloga da se obrnemo proti sebi in se unicujemo

In kot tretje, prosim ne vtikaj se v mojo splanico, tako kot se jaz ne vtikam v tvojo. Od kje misliš, da imaš pravico postavljati pod vprašaj (oziroma sploh vključiti v debato) spolne prakse drugih ljudi?
Kaj ti delas v svoji spalnici je samo tvoj problem. Ce pa bos tako obcutljiv ko se diskutira trende (ja tudi v spalnici) kar se sirse druzbe tice pa ti svetujem, da ne beres mojih postov. Avtocenzuriral pa se ne bom.

Odin ::

Mešanje ras je neizogibno, da ima slabe posledice za identiteto rasistov je pa kvečjemu dobro.

Če hočeš, da raste ostanejo, potem moraš ustavit mednarodni promet, preselit ljudi različnih ras na različne kontinente in poskrbeti, da se ne bodo med seboj mešali. Zakaj bi to storil? Pojma nimam
To pac ni res. Ljudje smo se celo zgodovino in se tudi bomo delili na razlicne skupine. Na Viole in Green Dragonse, na konzervativce in liberalce, in ja - tudi na barvo koze. Taka pac je nasa narava ne glede na to ali zanikas to realnost ali ne. Podobno kot tukaj v ZDA imas te konzervativce, ki mislijo da je Zemlja stara 6,000 let, podobno imas te illiberalne ideologe, ki zanikajo evolucijo in so prepricani da ni nobenih razlik med kulturami ali rasami. Tukaj imas par slik ki kazejo kak se ljudje hitro napredalckamo tako da niti ne zivimo skupaj kaj sele da bi imeli mnozicno otroke skupaj z razlicnimi rasami (Chicago, Los Angeles, New York). Rase se lahko mesajo se 100krat vec kot pa danes pa to ne bo imelo skoraj nobenega ucinka na tej tvoji poti k eni idilicni rasi. Ampak hvala bogu pa je da lahko razlicne skupine vsaj mirno zivijo drug ob drugim in delajo biznis skupaj kr brez vecjega problema.

Moram pa rect, da sem malo razocaran nad tvojim vsebinskim prispevkom. Sem mislis da bo kaj vec kot pa idelogija, ki je zelo Slovencem sovrazna. Vse skupaj me spomni na Pavlik Morozovo zgodbo. Kri ni voda pravijo, ampak ideologija je pa vseeno mocnejsa od krvi. Sovieti vsaj niso hoteli nacrtno celega naroda unicit, kar pa se za tvojo ideologijo ne da rect.

jype ::

Odin> Kaj tocno je rasisticnega ce opozorim da imajo belci problem s svojo novo kulturo, ki zmanjsuje njihove pripadnike?

Zmotil si se. Pripadnikov zahodne kulture je vedno več, samo vedno manj "beli" so. En podatek, ki ti lahko ponudi uvid v premike na svetu je ta, da Indijci niso več najštevilčnejša angleško govoreča nacija: Zdaj so to Kitajci.

Odin> Ljudje smo se celo zgodovino in se tudi bomo delili na razlicne skupine.

Ne, ne bomo se. Ljudje smo celo zgodovino pešačili, en zelo majčken del zgodovine smo se vozili z jadrnicami, infinitezimalen del zgodovine pa letamo z letali, globalno komuniciramo s svetlobno hitrostjo in imamo ekonomijo, ki je omejena samo še navidezno. iPhone lahko danes kupiš v državi, kjer divja vojna.

Odin> Na Viole in Green Dragonse, na konzervativce in liberalce, in ja - tudi na barvo koze.

Barvo ovce. Te delitve bodo seveda ostale, genetsko gledano pa ni nobene druge možnosti, kot da se bo genski material globalno premešal in bomo v nekaj sto generacijah vsi enake barve.

Odin> podobno imas te illiberalne ideologe, ki zanikajo evolucijo in so prepricani da ni nobenih razlik med kulturami ali rasami.

Ha? Nihče ne pravi, da ni razlik med kulturami in rasami, to si narobe prebral. Razlike med kulturami in rasami ne morejo biti podlaga za diskriminacijo.

Odin> Tukaj imas par slik ki kazejo kak se ljudje hitro napredalckamo tako da niti ne zivimo skupaj kaj sele da bi imeli mnozicno otroke skupaj z razlicnimi rasami (Chicago, Los Angeles, New York).

Tebi se sicer _zdi_, da jih nimamo, ampak v resnici če pogledaš vsako od teh slik zelo dobro vidiš, da _imamo_ množično otroke skupaj z različnimi rasami, poleg tega da imamo popolnoma premešane rasne skupine. Tisto, česar pa v ZDA v resnici ne mešajo dovolj obilno, so dohodkovni razredi.

Odin> Sem mislis da bo kaj vec kot pa idelogija, ki je zelo Slovencem sovrazna.

Tvoja ideja, da je spoštovanje človekovih pravic Slovencem sovražna ideologija, je abotna.

Odin> Sovieti vsaj niso hoteli nacrtno celega naroda unicit, kar pa se za tvojo ideologijo ne da rect.



Dobro poslušaj. Tip ima 100% prav.

jype ::

Mimogrede, če te skrbi za slovenski narod oziroma slovenstvo nasploh, potem je tvoja naloga, da svoje otroke naučiš slovenskega jezika, kulture in zgodovine, ter da počneš tisto, kar slovensko kulturo premika naprej: Postaneš ustvarjalec umetnosti, ki izkazuje svoje slovenske korenine. To je edini način. Vsi ostali načini so neučinkoviti in predstavljajo neizogiben in popoln izbris slovenske kulture enkrat v prihodnosti.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

Mimogrede, če te skrbi za slovenski narod oziroma slovenstvo nasploh, potem je tvoja naloga, da svoje otroke naučiš slovenskega jezika, kulture in zgodovine, ter da počneš tisto, kar slovensko kulturo premika naprej: Postaneš ustvarjalec umetnosti, ki izkazuje svoje slovenske korenine. To je edini način. Vsi ostali načini so neučinkoviti in predstavljajo neizogiben in popoln izbris slovenske kulture enkrat v prihodnosti.


No guns and murder!?!?

You're no fun jype.


:P

Odin ::

Zmotil si se. Pripadnikov zahodne kulture je vedno več, samo vedno manj "beli" so.
Belcev je vedno manj zaradi nase nove iliberalne kulture, ki obraca ljudi da so svojim najvecji sovrazniki in katera posledica so seveda unicene druzine. Liberalna cultura je super in Zahod jo je vcasih imel, ampak zadnjih 50 let Zahod postaja vse bolj iliberalen in to je ocitno ko krsi vec in vec svoboscin Zahodnjakov.

genetsko gledano pa ni nobene druge možnosti, kot da se bo genski material globalno premešal in bomo v nekaj sto generacijah vsi enake barve.
Slabo razumes evolucijo. Ne samo da ne bomo ostali drugacni, ampak se bolj se bomo razdaljevali - genetsko in verno/culturno. V Ameriki imas Amise/Mormone katerim prebivalstvo se je povecalo 60 krat v zadnjih 100 letih med tem ko se je Amerika povecala samo 3 krat. Podobno je v Izraelu, kjer je Haredi Zidov ze 1 milijon in bodo v par desetletjih postali najstevilcnejsa skupina zaradi njihove izredno visoke rasti. Torej vse te skupine takorekoc ne jebejo Zahoda 5% in so zavrnili tako pozitivne in negativne lastnosti. Arabce lahko lahko tudi v to skupino stejemo ker je skoraj ni Arabske drzave ki hoce prevzet Zahodne navade.
Potem imas tudi znotraj Zahoda zdaj skupine ki jih vcasih nisi imel. V povprecju so studentji pametnejsi od ljudi ki niso sli na univerzo in studentje se v glavnem porocijo v med sabo. Ker je inteligenca tesno povezana z geni - danes pocasi nastaja novi pametnejsi sloj ljudi. Da se o tehnologiji in genetskem inziniringu sploh ne pogovarjamo.

Razlike med kulturami in rasami ne morejo biti podlaga za diskriminacijo.
Ja ze belce bi to tudi moralo veljat - ne razumem zakaj jih hoces zunaj pustit.

Tisto, česar pa v ZDA v resnici ne mešajo dovolj obilno, so dohodkovni razredi.
Azijci in belci imajo zelo podobne dohodke, ampak se ne mesajo kaj prevec.

Tvoja ideja, da je spoštovanje človekovih pravic Slovencem sovražna ideologija, je abotna.
Ce bi vsaj spostovali clovekove pravice - to bi bil napredek. Pa lepo bi bilo tudi ce iliberalci ne bi delali genocida. Evo definicijo pod UN:
"any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: killing members of the group; causing serious bodily or mental harm to members of the group; deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part1; imposing measures intended to prevent births within the group; [and] forcibly transferring children of the group to another group."

Tebe kot podpornika genocida ne bo verjetno preganjal nihce, ampak tvoje voditelje pa mogoce bodo.

jype ::

Odin> to je ocitno ko krsi vec in vec svoboscin Zahodnjakov.

A lahko našteješ kakšno konkretno kršitev svoboščin zahodnjakov?

Odin> Slabo razumes evolucijo. Ne samo da ne bomo ostali drugacni, ampak se bolj se bomo razdaljevali - genetsko in verno/culturno.

Ne, ne bomo se. Pogledat moraš podatke, ne pa reklamnih brošur. Evolucija je dejansko bolj povezana s fetiši, kakršnega si predstavil v uvodnem prispevku, kot z vero, politiko ali kulturo.

Odin> Ja ze belce bi to tudi moralo veljat - ne razumem zakaj jih hoces zunaj pustit.

Od kod tebi ideja, da kdorkoli želi belce pustit zunaj?

Odin> Azijci in belci imajo zelo podobne dohodke, ampak se ne mesajo kaj prevec.

To niti približno ni res.

Odin> Pa lepo bi bilo tudi ce iliberalci ne bi delali genocida.

Nobenega genocida ni - evolucija ni genocid, ne glede na to ali gre za družbeni napredek, ali za talilni lonec sam po sebi. Vztrajno ponavljaš mantro o depriviligiranih belcih, ki je popolnoma absurdna.

gruntfürmich ::

jype je izjavil:


pač levičarske halucinacije, naspol anarhistične. nič življenskega.
next!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

jype ::

Imaš tudi kakšno vsebinsko pripombo?
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Človeške rase (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
529181 (7494) Reycis
»

Paradoks različnosti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19234148 (30516) jype
»

Reklame in zdravila samo za črnce (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8517304 (13438) Unknown_001
»

"Rasa" in športna sposobnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7918814 (17189) Phantomeye
»

Moderate racists? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12253441 (51525) Mipe

Več podobnih tem