Forum » Šola » Amplitudna modulacija, signali
Amplitudna modulacija, signali
GiGaBaJt ::
Zanima me, če se kdo spozna na modulacijo in prikaza časovnih potekov modulacijskega sugnala, nosilnega, ter amplitudno moduliranega signala ? Naj se mi javi v komentar, za en pogovor, ker nisem čisto prepričan, ko delam eno nalogo za šolo !
Nekaj v tem smislu ??
Nekaj v tem smislu ??
M.S Gigabyte 280x
Poldi112 ::
Nekaj v tem smislu, ja. S to razliko, da tvoj signal izgleda kot sinus (brez informacije). Tale slika bolj nazorno prikaže idejo:
Amplitude modulation @ Wikipedia
Amplitude modulation @ Wikipedia
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
GiGaBaJt ::
Tole me zanima če je prov. Naloga se glasi:
V časovnem prostoru narišite sinusni modulacijski signal, sinusni nosilni signal in amplitudno moduliran signal za stopnjo modulacije 75%. Amplitudo modulacijskega signala izberite sami!!
V časovnem prostoru narišite sinusni modulacijski signal, sinusni nosilni signal in amplitudno moduliran signal za stopnjo modulacije 75%. Amplitudo modulacijskega signala izberite sami!!
M.S Gigabyte 280x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modulacija in PWMOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1201 (909) | Cange |
» | Zakaj imajo Radijske postaje več frekvenc?Oddelek: Zvok in slika | 13098 (11455) | Scorpia |
» | Modulirane frekvenceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1018 (768) | bosto |
» | Kaj je res, da ...Oddelek: Mobilne tehnologije | 4835 (4235) | BBB |
» | Longhornovi konceptni filmi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5509 (5509) | BigWhale |