Forum » Pomoč in nasveti » garancija
garancija
batista ::
zdravo. V računalniku imam 4x2gb rama. 2x2gb je bilo kupljeno najprej(nima več garancije), leto kasneje sem dodal še 2x2gb kupljeno pri drugem prodajalcu (je še v garanciji, enak model, drugi part number)
1 palčka je sedaj v okvari. Embalaže nimam več, na računu pri obeh je pa samo model rama. Ne vem kje je bil kateri ram kupljen tako da ne vem če je še v garanciji ali ne. Kaj če pošljem napačen ram prodajalcu kjer je še garancija, so lahko problemi če po part number vidi da ram ni pravi?
1 palčka je sedaj v okvari. Embalaže nimam več, na računu pri obeh je pa samo model rama. Ne vem kje je bil kateri ram kupljen tako da ne vem če je še v garanciji ali ne. Kaj če pošljem napačen ram prodajalcu kjer je še garancija, so lahko problemi če po part number vidi da ram ni pravi?
MIHAc27 ::
Ja zavrnil ti bo garancijo in to je to. Drugega ne bo nič. Sedaj če pošiljaš v tujino, boš pač nosil PTT stroške. Napiši, da ne pošiljajo nazaj, v kolikor zadeva ni več v garanciji.
spirit ::
Preveri če ima proizvajalec na svoji strani možnost preverjanja garanicje in lahko morda kar pri njih preveriš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se prižge ampak ne da nič od sebeOddelek: Strojna oprema | 653 (500) | Tiso |
» | Odstranitev garancijske nalepke? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7561 (5099) | winpirate |
» | 4GB DDR ram za prenosnik in cenaOddelek: Kaj kupiti | 1774 (1602) | mojca |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5681 (4760) | muzičar |