Forum » Na cesti » Avtomobilsko zavarovanje
Avtomobilsko zavarovanje
Dusko ::
Zanima me naslednje če dam zavarovat avto in dodatno doplačam še za lom stekel in nalet divjadi.
Ali potem če mi kdo zlomi luč na parkiranem prostoru ali pa da si jo zlomim sam na dvorišču.Ali mi iz tega dodatka stroške za novo luč krije zavarovalnica ali ne.
Torej nevem če spada tja v tisrto postavko v lom stekel tudi luč ali ne?
Logično pa je če se mi zlomi doma na dvorišču ,da nimam policije in ni nobenega zapisnika in to.
Kaj pol zaqvarovalnica kaj komplicira ali samo ocenijo škodo in pol zamenjajo.
Ali potem če mi kdo zlomi luč na parkiranem prostoru ali pa da si jo zlomim sam na dvorišču.Ali mi iz tega dodatka stroške za novo luč krije zavarovalnica ali ne.
Torej nevem če spada tja v tisrto postavko v lom stekel tudi luč ali ne?
Logično pa je če se mi zlomi doma na dvorišču ,da nimam policije in ni nobenega zapisnika in to.
Kaj pol zaqvarovalnica kaj komplicira ali samo ocenijo škodo in pol zamenjajo.
ali3n ::
Če pri kasku doplačaš "parkirišče" maš krito vse; mislim da do 300k sit ni treba klicat policije; meni je nasprotivozeči voznik zadel v ogledalo in ga je odlomu; priznal so novo ogledalo in šipo (bila je majhna praska, ki je sam niti nisem opazil); prijavil sem seveda kot škodo na parkirišču :-) - ne izgubiš bonusa...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Tody ::
Tako so meni rekli. ČE je škoda narejena z avtom ti paket parkirišče krije vse brez odbitne franšize. Če pa je škoda narejena kako drugače pa gre za vandalizem ki ti ga tudi krijejo sam plačaš NASLEDNJE leto 20% več.
Dusko ::
Oki torej ko grem čez 14 dni tja morn povprašat še o tem paketu parkirišče. Se bom pozanimal.Ker grem zdaj na prvo registrirat in zavarovat avto in sn zato tu vprašal malo ,da nebom česa pozabil tam rečt.NAjlepša hvala za odogovor.
Ribicija ::
Če pa ne zavaruješ parkirišča, pa lahko zavaruješ tudi stekla + luči + ogledala. Pri zavarovalnici MB je to kombinacija mislim da J. V tem primeru pa ti ta kombinacija krije vse morebitne poškodbe na zgoraj omenjenih delih. Stane pa cca. 18kSIT.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13643 (8819) | BCSman |
» | Generali ZavarovalnicaOddelek: Na cesti | 4200 (3217) | St235 |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22495 (16587) | čuhalev |
» | Prometna nesreča-pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18461 (14615) | fikus_ |
» | Pobeg pri nesreči (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18572 (15212) | Keyser Soze |