Forum » Pomoč in nasveti » Facebook sporočila - dost.
Facebook sporočila - dost.
pSP 3004 ::
Pozdravljeni.
Pisal sem eni osebi preden sem poslal prošnjo za prij. ... ampak sem potem poslal prošnjo za prij. in ta oseba je sprejela. Na 2 prejšna sporočila ni prikzano kot "seen" .. tudi to sporočilo novo, ki sem napisal ko je sprejela oseba prij. ni prikazano kot prebrano. Je mogoce sporočilo v mapi neprebrana, filt. ... ??? je mogoče kako to popraviti, da dobi ta oseba moje sporočilo oz. mu prikaže.
lp Hvala
Vesele praznike
Pisal sem eni osebi preden sem poslal prošnjo za prij. ... ampak sem potem poslal prošnjo za prij. in ta oseba je sprejela. Na 2 prejšna sporočila ni prikzano kot "seen" .. tudi to sporočilo novo, ki sem napisal ko je sprejela oseba prij. ni prikazano kot prebrano. Je mogoce sporočilo v mapi neprebrana, filt. ... ??? je mogoče kako to popraviti, da dobi ta oseba moje sporočilo oz. mu prikaže.
lp Hvala
Vesele praznike
d4vid ::
Mogoče te enostavno ignorira.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
hm ... drgač je za službo v A. ... ni opcije da pošlješ kot nujno oz. se prestavi sporočilo ?
sem ... in zgleda da se vedno shranjuje v tisto map ... kot nezazeleno ali kaj, ker avtomatski sistem pri FB ker mogoce nisem bil prij. in je pomotoma vse premaknilo tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indijska afera SuperprevodnostOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7420 (5324) | c3p0 |
» | Kako poteka prodaja občinskega kmetijskega zemljiščaOddelek: Loža | 1857 (1442) | otago |
» | Potrebujem pomoc pri prosnji za delo v nemskem jezikuOddelek: Loža | 5080 (4392) | Red_Mamba |
» | Koliko nesrečnih dni na obdobje imate?Oddelek: Loža | 3453 (2774) | erkgheoruugh |
» | kako nastaviti emule ko imaš statični ip naslovOddelek: Pomoč in nasveti | 2398 (2137) | coti |