Forum » Pomoč in nasveti » Asusu monitor-težave z gumbi
Asusu monitor-težave z gumbi
KuhanKrompir ::
Zdravo,
že nekaj časa imam monitor Asus VW221 in je delal brezhibno. Preteklih par dni, pa imam težave, saj je očitno obtičal nek gumb in mi občasno (na približno 3-5min) sam prestavlja nastavitve (svetlost,...) zaslona. Na spletu sem najdel sicer to: LINK, ampak nisem ravno prepričan, če se naj tega lotim.
Zato me zanima, če ima kdo kakšne podobne izkušnje ali morda kakšen drug nasvet?
Hvala že v naprej
že nekaj časa imam monitor Asus VW221 in je delal brezhibno. Preteklih par dni, pa imam težave, saj je očitno obtičal nek gumb in mi občasno (na približno 3-5min) sam prestavlja nastavitve (svetlost,...) zaslona. Na spletu sem najdel sicer to: LINK, ampak nisem ravno prepričan, če se naj tega lotim.
Zato me zanima, če ima kdo kakšne podobne izkušnje ali morda kakšen drug nasvet?
Hvala že v naprej
bsell ::
Da znan problem, predlagam da ga nastaviš po želji, nato odklopiš celo ploščico.
S prsti snemi "shine plastiko" dol.
S prsti snemi "shine plastiko" dol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dilema huawei ali samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13511 (11585) | next3steps |
» | Ne želim več gumba za on/off in reset na ohišju...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9674 (6879) | Netrunner |
» | Excell klicanje makrota z različnimi gumbiOddelek: Pomoč in nasveti | 817 (633) | JankoK |
» | Naslednik HTC One bo imel dve kameriOddelek: Novice / Android | 9509 (7380) | MrNighthawk |
» | Placebo se uporablja vsepovsod (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22943 (19113) | HeMan |