Forum » Pomoč in nasveti » mojedelo.com ??
mojedelo.com ??
Trance4mer ::
Zdravo
Ima mogoče še kdo težave pri dostopu spletne strani mojedelo.com? Ker men ne umogoča že 2 dni zaradi nekega neveljavnega certifikata oz. neke varnosti. Mejl mi lepo pošiljajo a dostopa nimam iz nobenga računalnika in telefona ne.
Ima mogoče še kdo težave pri dostopu spletne strani mojedelo.com? Ker men ne umogoča že 2 dni zaradi nekega neveljavnega certifikata oz. neke varnosti. Mejl mi lepo pošiljajo a dostopa nimam iz nobenga računalnika in telefona ne.
Vesoljc123 ::
zdaj dela, sam če gledaš aktualne oglase od dons je bolj da gledaš ob ene štirih popoldne, se mi zdi da jih objavljajo čes cel dan isto na mojazaposlitev.com ( ki je mimogrede zelo pregledna ) na zavodu pa enkrat na dan.
Isotropic ::
Trance4mer je izjavil:
Zdravo
zamenjaj browser, opera čist dobro dela, sam izbereš pač override. firefox se pa ne da se mi zdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moje delo - pretečen certifikatOddelek: Loža | 1585 (999) | starfotr |
» | Podatki o plačah v slovenijiOddelek: Loža | 2958 (1644) | jernejl |
» | zaposlite/praksa v podjetjih, ki izdelujejo računalniške igrice v SlovenijiOddelek: Loža | 6543 (4945) | fantom333 |
» | Kam z 3 letnim programomOddelek: Šola | 1648 (1151) | tomko030 |
» | V ZDA znatno povečano povpraševanje po patentnih odvetnikihOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 3673 (2206) | eee |