Forum » Zvok in slika » Stojalo za Logitech Z906 zvočnike
Stojalo za Logitech Z906 zvočnike
Sssaga ::
Pozdravljeni!
Iščem primerna stojala za satelite in me zanima, če bi tole ustrezalo: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Na tej strani www.conrad.de/de/lautsprecher-staender-... dobil ustrezno dokumentacijo, a kolikor berem, Z906 potrebuje vijake med M4 in M5 - US standard (1/4″-20 X 1/2″), čeprav se prodaja v EU. Ob naročilu zvočnikov vijakov nisem dobil. Mi zna kdo pomagati?
Na steno jih ne bi rad montiral.
Hvala!
Iščem primerna stojala za satelite in me zanima, če bi tole ustrezalo: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Na tej strani www.conrad.de/de/lautsprecher-staender-... dobil ustrezno dokumentacijo, a kolikor berem, Z906 potrebuje vijake med M4 in M5 - US standard (1/4″-20 X 1/2″), čeprav se prodaja v EU. Ob naročilu zvočnikov vijakov nisem dobil. Mi zna kdo pomagati?
Na steno jih ne bi rad montiral.
Hvala!
Sssaga ::
Popravljam: med M5 in M6 vijak se potrebuje.
Hotel vrezati M6 navoj skozi obstoječega, a je 'mase' enostavno premalo. Ko odpreš to plastiko, vidiš da je samo nekaj mm kovine fiksirane na plastiko in bi lahko hitro poškodoval material.
Ali namenske vijake ali pa mogoče plastični vložek nabiti v navoj in v vložek tesarski vijak. Da ne pade vijak skozi luknjo stojala (majhna glava) pa dodatna podložka z majhno luknjo in širokim kolobajem
Ghetto.
Se da dobiti original namenske vijake v Slo? Ali je treba narediti po naročilu?
Hotel vrezati M6 navoj skozi obstoječega, a je 'mase' enostavno premalo. Ko odpreš to plastiko, vidiš da je samo nekaj mm kovine fiksirane na plastiko in bi lahko hitro poškodoval material.
Ali namenske vijake ali pa mogoče plastični vložek nabiti v navoj in v vložek tesarski vijak. Da ne pade vijak skozi luknjo stojala (majhna glava) pa dodatna podložka z majhno luknjo in širokim kolobajem
Ghetto.
Se da dobiti original namenske vijake v Slo? Ali je treba narediti po naročilu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plastični zidni vložekOddelek: Loža | 3926 (2566) | Machete |
» | M2, M3, M4 vijaki,...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15129 (7189) | ufek |
» | Montaža Lcd tv na stenoOddelek: Loža | 2959 (2667) | Pezdicek |
» | Odlomljen M3 vijakOddelek: Loža | 5291 (4718) | Pyr0Beast |
» | Iščem te vijakeOddelek: Kaj kupiti | 3850 (2996) | gumby |