Forum » Kaj kupiti » Iščem te vijake
Iščem te vijake
Azrael ::
Sori, no sem mislil, da poznaš...
KAMM v Šenčurju, zraven izvoza z avtoceste Kranj vzhod. Imajo vse sorte vijakov, mogoče tudi te.
LP, Azrael
KAMM v Šenčurju, zraven izvoza z avtoceste Kranj vzhod. Imajo vse sorte vijakov, mogoče tudi te.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
WhiteWolf ::
Ce jih kdo najde naj povej kje jih je dobil.
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
WhiteWolf ::
Je slučajno kdo uspel najti te vijake?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
TommyLee ::
Js sm zdej poslal parim firmam e-mail, ce se bi dalo to kak dobit. Kaj pa kaksni racunalniski servisi? Je mozno, da bi mel kej tacga?
www.dornik.si
Tole sm dobil v povratnem mejlu iz KAMM-a:
POCINKANI ALI NERJAVECI, OBLIKA GLAVE VIJAKA, ALI JE NAVOJ 6/32" IN DOLZINE 1 1/4"?
Ve kdo, ce je to to?
POCINKANI ALI NERJAVECI, OBLIKA GLAVE VIJAKA, ALI JE NAVOJ 6/32" IN DOLZINE 1 1/4"?
Ve kdo, ce je to to?
www.dornik.si
Sm si vzel malo casa, ter izmeril in poslikal vijak in jim poslal po mejlu. Ko dobim odgovor povem, ce imajo ali ne.
www.dornik.si
iskra ::
Še moj lonček, že ko vidim, da kaplja:
Kateri navoj se uporablja za privijanje fotoaparatov/kamer na stojalo? Sumim, da je M6x1,5, ker je navaden M6 bolj fin od tistega na stojalu, vendar nimam prilike dobiti takega vijaka.
Tak vijak bi potreboval za eno alternativno stojalo in še par fotografiranju namenjenim malenkostim.
Torej: kje se dobi tak vijak (in matico) v Ljubljani ali na Goriškem?
Kateri navoj se uporablja za privijanje fotoaparatov/kamer na stojalo? Sumim, da je M6x1,5, ker je navaden M6 bolj fin od tistega na stojalu, vendar nimam prilike dobiti takega vijaka.
Tak vijak bi potreboval za eno alternativno stojalo in še par fotografiranju namenjenim malenkostim.
Torej: kje se dobi tak vijak (in matico) v Ljubljani ali na Goriškem?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
A je ze kdo nasu te vijake? MEDENA, WhiteWolf?
Men KAMM ni odgovoru na un meil, se pravi, da nimajo al pa ne vem kaj carajo.
Men KAMM ni odgovoru na un meil, se pravi, da nimajo al pa ne vem kaj carajo.
www.dornik.si
milica: sem že raziskoval to varianto ampak nimamo nobenega žrtvenega jagnja doma
Ajow! 5 metru drow ...
V vsaki trgovini z vijaki :) Ko sem sestavljal svoje prejšnje ohišje za računalnik, sem jih kupil v Merkurju (pocinkana verzija).
Če imaš kake posebne zahteve glede dolžine stebla in navoja, ti povem, da imajo ti vijaki približno pol/pol razmerje navoj/steblo.
Če imaš kake posebne zahteve glede dolžine stebla in navoja, ti povem, da imajo ti vijaki približno pol/pol razmerje navoj/steblo.
Ajow! 5 metru drow ...
gumby ::
navadne vijake ni problem dobiti, take z bolj "cudnimi" navoji pa lahko kdo na struznici naredi, ce je sila...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | M2, M3, M4 vijaki,...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15141 (7201) | ufek |
» | Nabava točno določenega vijakaOddelek: Kaj kupiti | 2924 (2068) | fpbs |
» | Kje dobiti vijake?Oddelek: Strojna oprema | 6179 (4652) | Šimpanz |
» | Vijak podstavka za Samsung LCDOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (706) | šernk |
» | Kako odšravfati šravf na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1064) | Šimpanz |