Forum » Operacijski sistemi » Power Mac G5 OS X 10.5 _ Linux
Power Mac G5 OS X 10.5 _ Linux
geronimo1 ::
Imam Power Mac G5 dual,ki še nima Intel procesorja in OS X 10.5, kar pa seveda povzroča težave. Vsak nov pa če je še tako mali program na moj sistem ni možno instalirat, ker je prestar OS, nadgradit OS pa spet ne gre ker moj MAC še nima Intel procesorja. Je možno na mašino instalirat Linux in če je, kako?
Ker se precej ukvarjam s obdelavo fotografij me zanima ali na Linuxu deluje Photoshop (vsaj CS2, če že ne višje)in Adobe Lightroom?
Ker se precej ukvarjam s obdelavo fotografij me zanima ali na Linuxu deluje Photoshop (vsaj CS2, če že ne višje)in Adobe Lightroom?
bluefish ::
Ker se precej ukvarjam s obdelavo fotografij me zanima ali na Linuxu deluje Photoshop (vsaj CS2, če že ne višje)in Adobe Lightroom?Lahko sicer čaraš z WINE ali virtualizacijo Windowsa, vendar bo delovanje bolj švoh, če sploh bo. Nativno pa aplikaciji na Linuxu ne delujeta.
Na voljo so sicer približne alternative.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik za obdelavo fotografij (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14583 (6014) | DamijanD |
⊘ | Kaj točno pomeni "skrekat"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6454 (5548) | Lonsarg |
» | Ubuntu za izid Lucid Lynx pripravlja precej novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10000 (7647) | Mavrik |
» | securew2 in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3132 (2431) | matjac9 |
» | Katera je malo lažja alternativa PhotoshopuOddelek: Programska oprema | 2277 (2012) | opeter |